Nej Nej Nej


 

Tre dagar till Berlin och jag vaknar upp med feberkänningar och ett huvud om väger cirka ett ton. Nej, nej, nej. Skickar bud med pappa om att tömma Apoteket och köpa ingefära, citron & Olof Viktors sorbet på ICA (glass vet ju alla att det botar förkylningar). Så nu har jag ett helt apotek på soffbordet och ska försöka kurera mig så mycket jag bara kan här i soffan under duntäcket med Netflix som sällskap. Hoppas att det funkar!

4 kommentarer till “Nej Nej Nej

  1. Åh…det där är ju så jobbigt, har förståelse för Din situation.
    När man har något roligt framför sig som inplanerat och förberett och något man inte så ofta kan göra pga kroppens begränsningar. Jag tänker på Dig och önskar av HELA mitt hjärta att Du tillfrisknar snabbt…vila och försök att inte stressa upp Dig.
    Du är så värd att komma iväg på resan fina Nicole.
    Ljusa Omfamnande Kramar.

  2. Åh! Håller tummarna för dig! Vill så att du ska få komma iväg! Krya, krya, krya på dig! <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg