BERLIN DAG 2

Det ligger fortfarande kvar lite Berlin-bilder i datorn och väntar så jag tänkte att jag kanske skulle fortsätta berätta för er om våra dagar där.

Dag 2 nu alltså. Efter förmiddag i sängen för min del och jobbande i lobbyn för Amanda så var det dags för brunch. Emma och jag hade skickat instagram-länkar till varann i jakten på det bästa stället för en väldigt sen frukost och kommit fram till att Zimt & Zucker skulle passa bra. Det låg på lagom avstånd från hotellet och nära tunnelbanestationen vi sen skulle till för eftermiddagens aktiviteter, dessutom såg maten ut att vara to die for om man kollade geo-tagen på instagram.

Så dit bar det av.

Så satt vi återigen på en uteservering vid floden och njöt i solen.

Fast den här gången väntade vi på frukost snarare än drinkar.

Och frukost det fick vi minsann.

H E R R E G U D så gott det där var.

Här är min tallrik.

Ni ser ju, det var i n t e äckligt om vi säger så.

 

Sedan åkte vi alltså tunnelbana för att shoppa lite i Kurfurstendamm.

Också stannade vi upp och tittade på den här kyrkan och Emma berättade om hur man restaurerat den så att skadorna från kriget finns kvar och påminner om det hemska som skedde.

Jag var risig och behövde pauser emellanåt. Där av inga bilder på mig heller, mer än den här på mina fötter då.

Här sitter jag på en bänk och väntar på Amanda och Emma som är borta i kiosken där och köper Cola i ett försök att få upp mitt blodsocker lite.

 

Efter shopping och ett besök på Gucci där jag hade planerat att köpa en väska men gick därifrån tomhänt eftersom jag inte alls kände mig rätt för ett sånt köp i mitt tillstånd, då kunde jag likagärna klicka hem den när jag kom hem och hade lite mindre ont kände jag. Att det sedan visade sig att Gucci två dagar senare hade höjt priset med 100€, något som den vänliga mannen i affären meddelade oss skulle ske ”soon” och jag ändå tyckte att jag kände mig för sunkig för att ägna mig åt lyx-shopping och därför skulle vänta- det är en helt annan historia. En väldigt irriterande historia faktiskt. Så därför har det inte blivit något klick heller än, måste smälta det hela lite först tror jag.

Men sedan åt vi i alla fall Currywurst, för att det måste man tydligen när man är i Berlin.

För att sedan återvända till hotellet, sängen och den mjuka pyjamasen jag fyndat på Primark dagen innan.

Rekommenderade inlägg