KICKS-INVIGNING

I torsdag var jag ute på lite äventyr med de här två, Frida och Emma. Det vankades invigning av Kicks nya flaggskeppsbutik i Malmö och Emma var inbjuden och tog med mig som sin plus en. Det finns ju sämre ställen att vara plus en på, än en gigantisk, lyxig och nyöppnad butik fylld till bredden med smink och skönhet, så jag var pepp såklart.

Men först hade Emma bokat in Micke som tog lite bilder på oss i ett duggregns-grått Malmö. Så himla lyxigt att få färdiga proffs-bilder på mailen vidarebefodrade från Emma, han är verkligen grymt duktig den där Micke.

Jag gjorde ett försök att liva upp oktobervädret med glittriga brallor (härifrån) som jag köpte inför Berlin-resan förra månaden och som både Emma & Amanda ville sno från min resväska men som jag lyckligtvis lyckades få med mig hem själv igen tillslut.

De passade ju perfekt för butiksinvigning i grå-väder. Till det hade jag en gammal kavaj från By Malene Birger, gammal skjorta från samma märke, skor från Adidas (här), halsduk från h&m ifjol och väskan också från Malene känner ni igen vid det här laget.

(Och bilderna ovan är alltså tagna av Mikeal Roos)

När bilderna var klara och vi gjort ett stop på Laleia så gick vi vidare mot Hansa där invigningen skulle äga rum med duggregn i luggen. Satte oss på EH och drack varsin chai i väntan på att det skulle öppna.

Det kryllade av nyfikna gäster och överallt svävade ballonger i guld och svart i luften.

Sen slog klockan äntligen 19 och portarna slogs upp.

Och i den nya butiken fanns verkligen allt man kunde önska, och lite till.

Utöver alla märken man kan drömma om fanns det också en blowbar, nagelbar osv.

Jag fastnade för de här paletterna från MAC, älskade namnen. Jag får titta närmare på dessa en annan gång när det är lite lugnare i butiken och jag inte behöver oroa mig för att någon ska trilla in i min arm hela tiden.

Frida som dessutom fyllde år (hurra!) fick slå sig ner i bryn-baren och få brynen fixade.

Under tiden så gick Emma och jag till baren, fick varsin drink i handen och var sedan redo att ta ett varv till i butiken innan det var dags att skynda tillbaka till tåget i regnet.

Men en alldeles utmärkt torsdag om du frågar mig; vänner-tid, smink och lite glamour, det lever man länge på.

1 kommentar till “KICKS-INVIGNING

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg