HELLO (LOVE)

 

När jag sprang på de här orden, Hallo och Love (som inte är med på bild) på TGR i våras för nästan inga pengar alls så hade jag en tanke om att de skulle upp på väggen i hallen som någon form av ”lampa”. Tänkte att Hello Love i pastelliga färger med gnistrande ljus skulle bli ett trevligt välkomnande.

 

 

 

Sen har de där orden bara legat i ett skåp och väntat, tills jag skulle måla om någon kruka för ett tag sedan och passade på att måla orden med. Och när jag handlade lite annat hos Jenny senast så passade jag på att köpa en sån där tunn ljusslinga från Watt & Veke (här finns den) som går på batteri. Bästa med just den här slingan är att man kan välja att ställa in din på timer med, har haft andra liknande slingor från typ Rusta tidigare, men de saknade timerfunktionen. Så mysigt att den tänds av sig själv när det börjar skymma så man kan komma hem till mysbelysning tycker jag.

 

 

Men som ni ser har de inte kommit upp i hallen än, jag hade bara köpt en ljusslinga men insåg ganska snabbt att jag skulle behöva en till varje ord, så tills Love fått sin slinga får Hello stå uppe på sänggaveln och sprida ljus när det blir mörkt. Det går ju bra det med, men jag får nog ta och klicka hem en slinga till snart så de kan få komma på plats.

 

Idag då? Just nu ligger jag i sängen och vilar upp handen inför kvällen, Nelly & jag ska nämligen röva bort Emma för lite försenat födelsedagsfirande. Ho ho ho! Mer än så kan jag inte avslöja nu ifall Emma skulle läsa här, vi vill ju hålla henne på halster lite till och testa hennes kontrollbehov, ha ha!

 

 
 
 
 
 
 

5 kommentarer till “HELLO (LOVE)

 1. Hej, tack för tipset! Kommer inhandlas. 👍
  Förlåt om jag är för rättfram/klumpig, men hur mycket klarar din hand/arm? Vad begränsar dig i vardagen?
  Vad kan du göra utan att armen säger stopp?

  1. Vet inte riktigt vad du menar med vad den klarar av, men smärtan är alltid närvarande och ökar successivt vid all rörelse. Därför är jag såklart väldigt begränsad i vardagen och spenderar större delen av en ”vanlig” dag i sängen/soffan så stilla så möjligt. Om jag ska göra något så kräver det oftast planering i form av vila en eller ett par dagar innan och efter beroende på vad det är för aktivitet, detta för att ha så lite ont så möjligt när jag ska göra något och för att smärtan åter ska lägga sig lite efteråt.
   Utöver det fysiska så gör smärtan att jag har svårt att koncentrera mig, ibland är det en utmaning att delta i ett samtal och hålla fokus där när smärtan kallar på uppmärksamhet. Och att läsa har jag helt gett upp av samma anledning, det är omöjligt att hålla fokus även om jag vilat och smärtan är på sin lägstanivå.
   Hoppas du fick svar på dina frågor

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg