HÖSTENS KAPPA

 

Jag har ju inte hunnit visa några av shoppingfynden från Berlin än, som den här röda kappan.

Älskar den! Älskade också priset, 40€.

 

Den livar liksom upp vilken outfit som helst.

Amanda lånade den dag två i Berlin och alla plagg vi tog i och höll framför henne lyftes liksom med kappan. Behöver jag säga att vi gick tillbaka till Primark redan samma dag och tittade efter en likadan åt både Emma och Amanda? Ett kap helt enkelt.

Tur i oturen ändå att Primark inte finns i Sverige, det hade blivit dyrt i längden…

 

Idag matchade jag den med röda naglar, ett par gamla highwaist jeans från h&m (tror det är samma som finns fortfarande här), mina gamla Superstars från Adidas (här) och en tröja från Superdry med mjukaste insidan (här). Och med kappan från Primark så blev vardagsuniformen lite roligare, tycker jag iallafall.

 

Hunden finns bara i ett exemplar tyvärr, önskar att alla kunde få ha en Doris i sitt liv.

 

Men det är alltså höstens kappa det, i höstens färg.

Som piggar upp vilken outfit som helst.

 

2 kommentarer till “HÖSTENS KAPPA

  1. Du passar bra i rött, kul att se att inte alla måste gå omkring i svart . Älskar färg och skulle vilja ha den vilket fynd du gjorde. Har en gullig hund själv Lilla Fridolf världens snällaste. Ser härligt ut där ni går bland löven. Kram Yvonne

  2. Kanonsnygg kappa. Det är så roligt och man blir ju glad bara man ser någon som INTE bär svart eller brun kappa under höst och vinter i Sverige. Det är helt rätt att köra på rött. Det är ju nu vi verkligen behöver det. kram från Helen.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg