PARIS & 20% RABATT

 
 

Igår åkte Emma och Jenny till Paris för att fota vintermode och jag är som vanligt inte ett dugg avis…

Hur som helst frågade Jenny mig om jag inte kunde dela med mig av rabattkoden hon har i butiken som ger 20% PÅ ALLT I BUTIKEN medan hon är i Paris, och det kunde jag ju förstås göra. Så här har ni nu ett litet kollage med några av mina favoriter i hennes sortiment just nu. Klänningen hänger hemma i min garderob sen ett par veckor tillbaka och den är redan en favorit, perfekt modell och liksom tungt stickat tyg som smiter åt på rätta ställena och ger ett fint fall. Perfekt till för alla festligheter som väntar men funkar lika bra till vardags med ett par tjockare strumpbyxor tänker jag. Lampan blev jag, som ni som följer mig på instagram redan vet, tok-kär i vid första ögonkastet och har inte kunnat släppa den ur tanken sen dess.

 

Ja, lite så ser mina favoriter ut.

Och nu är det alltså 20% på alla lagervaror med koden PARIS till och med imorgon onsdag.

Hela sortimentet hittar ni HÄR.

 

(Och för att förtydliga; detta är alltså ett inlägg jag gjort på förfrågan från Jenny, dock helt utan betalning som vanligt. Gratisreklam för en vän, helt enkelt.)

 

 

Rekommenderade inlägg