NOSTALGI PÅ FACEBOOK

 

Den 14 november har jag tydligen varit ovanligt aktiv på facebook, imorse plingade det till med en notis om att jag hade minnen att se tillbaka på idag. Så då tänkte jag att jag ju måste dela den här nostalgitrippen med Er!

Först fick jag upp den här bilden, tagen från hästryggen i farten med min första iphone för sju år sedan. Det var vintern innan min operation och inte visste jag då att det skulle bli min sista tid på hästryggen. Jag pluggade till lärare, hade precis flyttat in i min första egna lägenhet och spenderade all ledig tid i stallet eller på jobbet. Just den här dagen hade vi lurat med Emma (som numera bor i Berlin, ni vet) ut på en tur, hon var sur som ättika för att Tindra inte gjorde som hon ville och lite rädd efter en olycka några år tidigare. Så hon vände hemåt innan vi lämnat gårdsplanen typ och jag red efter och bytte häst med henne, sedan höll vi oss i på ridbanan tills de andra kom tillbaka. Tänk att det är 9 år sedan och jag minns just den här dagen så i detalj. Hästen längst bak är Trilla, en unghäst som vi höll på att rida in. Och som jag älskade den där hästen, världens snällaste.

 

Det är inte utan att denna bilden gör att det hugger till lite i hjärtat på mig, inte visste jag då att det där livet skulle ryckas ifrån mig och några månader senare var ingenting längre sig likt.

 

 

Sedan hamnade jag bland lite andra minnen, för 9 år sedan hade jag tydligen lagt upp ett album som hette ”Blandat med klassen -08” från tvåan/trean på gymnasiet. Först ut var bilder från det årets midsommarfest hemma hos en klasskompis som bodde en bit utanför stan.

 

 

Ha ha, känner ni igen mig? SÅ ung ju!

Här i midsommarklänning och ett par lånade shorts för att kunna köra Twister utan hämningar. Och tydligen gick det bra för mig, enligt bildtexten är det här finalen.

 

Här har vi avslutningsfest hemma i trädgården hos mig, Amanda äter popcorn och jag var tjusig i en glansig svart klänning och sidenblomma i håret, ha ha!

 

Här är vi i Köpenhamn, på väg hem efter någon utställning om kroppen och sedan ett studiebesök på Christiania. Väskan som hänger om mitt ben men tyvärr inte syns är min gröna DKNY-väska som jag köpte för sommarjobbs-pengar några år tidigare, den ligger fortfarande kvar i ett skåp här hemma och jag tror aldrig att jag kommer att göra mig av med den.

 

 

Ytterligare en festbild på mig och Amanda, vi är på födelsedagsfest hos Matilda i klassen och leker någon lek som tydligen innehöll värmeljus, tändstickor och att dricka vin med sugrör.

 

Ja, vad ska man säga?

Tack facebook för den nostalgitrippen, det var verkligen inte igår det här.

 

9 kommentarer till “NOSTALGI PÅ FACEBOOK

 1. Haha ALLTSÅ. Så rädd jag blev först, av de snurrade ansiktena. Väldigt The Ring. Samt: Älskar sidenblomman i håret <3

  1. Jag dör, tänkte inte alls på detta. Ville inte bara fläka ut någon ofrivilligt i bloggen, haha!

 2. Åh så läskiga ansikten! Såg först inte alls vad det var som var ”fel” med första bilden med hästarna bara att något såg konstigt ut. Härligt att få göra en nostalgitripp så…. 🙂
  Kram Åse

 3. Hej,
  Jag har följt din blogg länge och blir så ledsen att operationerna på din hand inte lyckas. Har sjukvården någon plan nu för din hand?

  1. Nej, nu finns det inte någon plan. Jag har genomgått alla behandlingar som finns tillgängliga idag.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg