BIO-TISDAG

Ingenting livar upp en grå och regnig tisdag som en biodejt, så därför var det precis vad Emma och jag gjorde idag när det regnade i sidled och det liksom aldrig blev riktigt ljust innan det blev mörkt igen. Hemskt är det här vädret om ni frågar mig, kan det inte bara få bli lite snö istället? Förmodligen inte, jag bor på helt fel plats för snö. Men det vore bra mycket mysigare om ni frågar mig.

 

Nåja, bio piggar som sagt upp.

Och det finns ju varma kläder som tur är. Jag hade min Parajumper från förra året, Uggs på fötterna också från ifjol (perfekta modellen, lite nättare än deras klassiker. Finns här), stickad tröja (oklart vilket märke), favoritjeansen (tokig i denna modellen som ni kanske vet, lagom stretch och hög midja- perfektion. Finns här), kashmirhalsduk (h&m tidigare i höstas, hittar inte nu) och mössa från Canada Snow.

 

Så frös gjorde jag inte iallafall.

Och ja, Uggsen är välimpregnerade för att tåla den skånska vintern…

 

 

Vi började med att äta, som man ju bör.

Så vi gick till Jawabar där vi satt vid ett fönsterbord, åt fish & chips, kyckling och pommes som vi doppade i tryffelmajjo medan vi pratade om julfester, paljettklänningar och hur vida jag skulle vara för ung för filmen vi skulle se som Emma fått för sig att jag skulle vara.

 

När vi ätit upp och det började närma sig bio-dags tog vi våra hemmakvällspåsar och gick ut i stormen igen. Jag får ändå en liten släng av julstämning när man ser gågatan dekorerad såhär i mörkret. Den känslan försvann visserligen lika snabbt i nästa kastvind och när regnet pärlade sig i pannan på mig. Men ändå, för en sekund eller två fick den infinna sig.

 

 

Så åkte vi till biografen, jag fick mina efterlängtade biopopcorn och sedan såg vi All Inclusive som jag inte alls var för ung för och skrattade rakt ut i biosalongen flera gånger.

 

Ja, det är så man gör en regnig tisdag i november lite mindre grå helt enkelt.

 

1 kommentar till “BIO-TISDAG

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg