ÅRETS FÖRSTA JULKLAPP

 

Ho ho ho, tomten kom visst tidigt i år.

Eller ja, Emma. Hon hade meddelat att hon minsann hittat den perfekta julklappen till mig som hon var såå nöjd med, dock något jag skulle behöva innan jul tydligen så därför levererades det hem hit igår innan vi skulle på julskyltningen. Ni kan ju gissa om jag var nyfiken efter den beskrivningen. Så jag slet upp pappret och lyckades ta mig in trots att Leo varit mycket generös med tejpen.

 

Vad det var?

En jäkla HINK Voluspa. Ha ha ha, jag har aldrig sett något liknande. Tycker inte ens att det framgår på bilderna hur stor den faktiskt är. 3,5 kg väger den tydligen, och ska brinna i 250 timmar. Underbart! Och galet.

 

Så idag brinner en hink Voluspa på soffbordet minsann.

Och sprider en lagom julig, frisk och härlig doft.

 

 

Ja, man kan ju inte säga annat än att hon lyckades med den här julklappen.

Doftljus kan ju aldrig bli fel, speciellt inte 3,5 kg Voluspa
Ha ha ha!

 
 

5 kommentarer till “ÅRETS FÖRSTA JULKLAPP

  1. Vilken vän du ha och OMG vilken julklapp; finns så stora? 😉 Underbara blommor du ha i din vas 😍
    Kram Magdalena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg