EN NY (tillfällig!) NATTSVART PERSONLIGHET OCH BRIST PÅ JULPYNT

 

Hörrni, tack för all pepp och fina och tips-iga kommentarer igår.

Jag är ungefär lika bitter på livet idag, har spenderat hela dagen i sängen med en arm som jag helst skulle hugga av och en hund med ett öra som stinker på kudden brevid. Och en fortfarande lika död iPhone. Bulan i pannan? Jodå, den artar sig…

Så planerna för dagen om att julpynta fick vänta lite till, kan inte ens minnas senast jag var såhär sent ute med julpyntet? Det har liksom bara inte funnits tid och kraft till det, och alltså inte idag heller. Så jag tömmer Pinterest på jul-inspo och lyssnar på julmusik. Emma skrattar åt min nyfunna bittra, nattsvarta personlighet, skickar roliga filmer på Facebook och skriver meddelanden om hon kan pigga upp mig på något vis? Och intygar att det faktiskt är jättekul och att jag också kommer att tycka det, kanske imorgon. Även Jenny skickar meddelande och försöker pigga upp mig med att ett par sneakers jag beställde i våras nu har kommit till butiken och skickas vidare till mig idag och berättar att hennes nya sida gått live idag. Men nä, inget av det där biter på mig idag heller.

 

Fortsätter väl med gårdagens mantra lite till då… Imorgon är en ny dag! 

Då ska jag tydligen se det jätteroliga i det här OCH få hem mina nya sneakers.

 

3 kommentarer till “EN NY (tillfällig!) NATTSVART PERSONLIGHET OCH BRIST PÅ JULPYNT

 1. Så fint du uttrycker dig! Det är som att se din eländiga dag som på film…
  …ta vara på den gåvan!
  Blir berörd av det du berättar och önskar att det fanns något jag kunde göra, men det kanske är tillräckligt att ge dig en kommentar här😀🙋
  Läser alltid din blogg, den ger mig energi.
  Önskar dig all lycka som finns i världen, för det är du värd.
  Varm kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg