JUST NU

Inget julpynt här än nä, men väl min hyfsat nya lampa.

Jag fick syn på den här udda pjäsen på någon inspirationsbild för ett par månader sedan, letade som en galning efter återförsäljare och bönade och bad sedan Jenny att köpa in den eftersom jag inte hittade n å g o n s t a n s på nätet. Så för någon vecka sedan landade den äntligen här hemma och står nu på skänken och sprider sitt mjuka ljus om kvällarna. Saltsten, finns det något som ger mysigare sken? Jag tror inte det. Men snart får den flytta upp på vinden alltså, för en månad eller så, och göra plats för julstjärnor och annat här nere. Kan knappt vänta tills jag får gå loss bland pyntet.

Hur ser det ut hos er, har ni kommit igång med julen hemma?

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “JUST NU

  1. Mysig lampa!!!! Ja nu har stjärnor o ljusslingor kommit fram o även rumsgranen och hyacinter. Krya på dig.

Comments are closed.