FÖRE OCH EFTER TVÅ TIMMAR PÅ HUNDSPA

 

Det här är vad jag lämnade in på hundsalongen igår; en långhårig, obadad och lite tilltufsad Doris. Med den där luggen såg hon ju knappt var hon gick så i helgen fick hon ha tofs på huvudet som när hon var liten och jag vägrade klippa av valp-pälsen, ha ha.

 

 

Och det här hämtade jag sedan ut två timmar senare; nybadad, mjuk som sammet och med ögon som syntes igen under luggen.

Dessutom julpyntad och fin, hur gulligt av dom? Mitt hjärta smälte ju när jag öppnade dörren och fick syn på henne med den där runt halsen, ivrigt viftande med svansen som en propeller och lycklig över att vi kommit tillbaka för att hämta henne.

 

 

Och Doris kan nog vara glad att hon slipper mina försök att klippa henne med en hand nu när vi hittat en så bra salong. Resultatet när jag klippte kunde vara minst sagt varierande, ha ha.

Men jag är ju lite hönsig med henne och hon väldigt mammig så jag har liksom inte vågat lämna iväg henne., jag veeeet- så tramsigt. Men här känns det så bra att lämna, det är så gulliga tjejer som har salongen och jag är helt övertygad om att hon har har det toppen under sina spa-timmar.

Så nu är en av oss julfin iallafall, och väldigt väldigt mjuk.

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “FÖRE OCH EFTER TVÅ TIMMAR PÅ HUNDSPA

  1. Hahaha…jag förstår känslan precis. Det är maken som får lämna på spa i vårt hem. Jag går liksom sönder inombords av att se deras reaktion när dom inser vad som är på gång. Sen är dom alltid glada och fina när det är färdigt….men, nej… maken får allt fortsätta lämna in dom 😂

Comments are closed.