HJÄLP!

 

 

Alltså nu behöver jag HJÄLP!

jag köpte en ny MacBook Pro tidigare i höstas och nu har jag börjat använda den på allvar (ja, den har legat i lådan i några månader, jag HATAR att börja på en ny som saknar mina program, sparade lösenord osv) Hur som helst, igår när jag hade publicerat inlägget så gick jag av en händelse in på bloggen från mobilen och ser då att bilderna ser HELT annorlunda ut på mobilen mot de bilder jag hade publicerat. Eller ja, det jag t r o d d e att jag hade publicerat. Vet ju att färger kan skiljas från skärm till skärm men det här!?!


 
 

Det är alltså något med färgerna i skärmen på datorn som inte alls stämmer skulle jag tro, eftersom jag inte haft problemet innan. Hjälp!  Finns det någon där ute som vet vad som är fel? Satt halva kvällen igår och googlade och slet mitt hår!

 

Tacksam för svar!

Med vänlig hälsning, tekniktrött och snart väldigt flintskallig bandit

 

14 kommentarer till “HJÄLP!

 1. Märkligt! Men jag såg den röda scarfsen på Doris när jag läste inlägget (dubbelkollade även nu). Inte den bleka och jag kollar alltid i mobilen.
  Jag vet att House of Philia skrev i ett inlägg för ett halvår sedan att hon upplevde samma problem som du. Att hennes bilder såg ut på ett sätt på datorn o på ett annat i mobilen. Kolla med henne ☺️

 2. Jag kan inte hjälpa dig, men jag läser endast från mobilen och jag ser en skarpt röd sjal på Doris. Inte den där brunaktiga färgen som du visar på bilden.

 3. Hos mig (iPhone SE) är den „orange“…
  Men Doris är sockersött i alla fall ☺️

 4. Petra (House of Philia) hadde samme problem for en god stund siden (et år siden? husker ikke helt). Hun fikk hjelp til å fikse det, og skrev om det i et innlegg på bloggen sin. Så sjekk med henne, så løser det seg nok.

 5. Mina kommentarer (skrev direkt när du la upp inlägget) väntar fortfarande på godkännande, kanske inte går igenom pga länkarna? Titta gärna, där har jag länkat till en förklaring på vad jag tror är problemet och hur det åtgärdas! Kram

  1. Tack <3 Men det verkar som att problemet ligger i min mobil (och i några få andras?) de flesta verkar se bilderna som de ska se ut. Mycket konstigt!

 6. Kan det vara nånting med ”blue light filter”? Har satt på det på min telefon, och då blir det lite ”gulare/brunare” färger, precis som på din dator. Men idén med filtret är att ögonen inte tröttnar lika mycket.

 7. Jag ser exakt den som är på din dator, jag har en Huawei. Tror också på att det är din telefon 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg