TRE FAVORITER OCH LÖSNINGEN PÅ TEKNISKA PROBLEM

 

 
 

Tack för alla kommentarer när jag höll på att slita mitt hår tidigare i veckan. Jag har fortfarande inte en aning om vad som är fel, men det verkar ju som att det är mobilen som visade färgerna konstigt eftersom ni andra verkar se den klarröda färgen? Nåja, jag tog en paus från macen och nu är jag tillbaka igen och hoppas att problemet ska ha löst sig själv typ, haha! Min lösning på de flesta tekniska problem- hoppas att det lagar sig själv.

Update: Det funkade i n t e om någon undrar, även dagens bild såg helt annorlunda ut i min mobil… SUCK! 

 

Tänkte iallafall visa tre av mina favoriter i smink-lådan denna söndag;

Dior Nude Air Foundation:

Älskar denna, tunn och ultralätt men jämnar ändå ut och täcker ojämnheter fint.  (Finns tex här)

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder: 

Det här pudret ger inte bara en magisk finish och suddar ut porer och fina linjer, det är även vårdande och innehåller hyaluronsyra som kapslar in fukt i huden. Älskar det! (Finns tex här)

YSL Rouge Pur Couture: 

Mitt favoritläppstift just nu är detta från Yves Saint Laurent med numret 66. (Hittar tyvärr inte just 66 någonstans online nu)

 
 
 

 
 
 

3 kommentarer till “TRE FAVORITER OCH LÖSNINGEN PÅ TEKNISKA PROBLEM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg