MODEMÄSSA AW18

I onsdags var det alltså äntligen dags för modemässan igen. Det är helt klart en av årets höjdpunkter att få åka dit med Jenny och titta på, klämma på och önska om vad som ska köpas in för kommande säsong. Lyx!

 

 

Där är ju jag utanför mässan på morgonen, taggad på att få komma in och sätta igång trots att jag bara lyckats skrapa ihop kanske en timmes sömn sammanlagt under natten.

På mig hade jag en av de där sakerna som jag var med och valde ut i somras inför våren och som nu kommit till butik, nämligen de där supersköna byxorna från Inwear som jag skrev om förra veckan (här), kappan jag fyndade på Primark i Berlin, skjorta från h&m (här), sneakers från BMB (här) och halsduk från h&m (här).

En väldigt lyckad outfit måste det varit för jag blev stoppad flera gånger av främlingar och fick komplimanger för både skor, väska och byxor, ha ha!

 

 

Vi började hos Twist & Tango som vanligt.

 

 

Det röda & det rosa följer med in i hösten som ni kan se, på ställningen kan ni se endel av det som vi valde ut från kollektionen.

 

 

När vi hade valt ut och enats om vad som skulle komma till butiken i höst passade jag på att vila benen och slappna av lite medan Jenny bestämde hur många som skulle köpas av varje och sådär. Just den biten från hon sköta själv, det bryr jag mig inte så mycket om, utan kommer bara med inlägg när det ska till att det läggs till en extra i min storlek- typ det viktigaste med hela resan ju.

 

 

Nästa stopp blev hos härliga Susanne på Stylesnob, alltid lika mysigt att träffa henne.

 

 

Där fick vi syn på skorna som jag tvingade Jenny att köpa in i somras och som snart kommer till butiken nu. Gaaah, längtar tills jag kan bära dessa med en kostym i rosa och rött som vi också köpte in senast.

 

 

Men så var det ju hösten vi var där för att köpa in, så då blev det den här snygga kängan med precis lagom med nit-detaljer som Jenny och jag sträckte oss samtidigt efter så att vi nästan krockade. Och en hög med sjalar, man kan inte besöka Stylesnob utan att shoppa sjalar.

 

 

Vidare till Plus Fine som nu bytt namn till Fine och jag pekade diskret på en ursnygg danska i montern som hade den finaste röda kostym man kan tänka sig på sig och väste till Jenny att den där måste vi ha och hon höll med.

 

 

Också föll jag pladask för ett par svarta sammets-sneakers som givetvis också hamnade på orderlistan. Sneakers är en svaghet vi delar, Jenny och jag.

 

 

Sedan hittade vi ett nytt märke med de finaste sommarklänningar man kan tänka sig och kunde inte låta bli att lägga en order för våren på dessa. Här fotade jag inte för det var typ k a o s i montern och jag hade fullt upp med att skydda min arm och hålla mig ur vägen för galna danskor som slet i plaggen, men ni får helt enkelt ta mig på orden och lita på att det fanns en himla massa fint där med.

 

Sedan lämnade vi mässan, jag vinkade av Jenny på perongen och åkte hemåt med en upprörd hand medan hon åkte till hotellet och laddade för ytterligare en dag med inköp.

 

 
 
 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “MODEMÄSSA AW18

  1. Nicole, Tack för en härlig och snygg uppdatering av Din resa till Köpenhamn med Jenny…så roligt att få se och ta del av livet där ur Din synvinkel. Härligt att få se en helbild på Dig och din outfit för dagen och som jag tidigare skrev till Dig, så håller jag fast vid att Du var smashing ♥️💖 och din väska är verkligen läcker, passar Dig fint.
    Ljusa Omfamnande Kramar från Ninni.

  2. Tack för dina fina bilder. Och den där kängan alltså, jag kommenterade den på din händelse. Grymt snyggt. Och så sneakersen, wow. Tack för inspiration!!!

  3. Du var verkligen fin på mässan, och vad roligt det måste vara med så vansinnigt mycket att titta på.var ju en så stor lokal .vilken massa inspiration .kram yvonne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *