SOL & MÄSS-UPPLADDNING

 

Här hittar ni Doris och mig idag, hemma i soffhörnet bland fårskinn och filtar.

Imorgon väntar Köpenhamn och mässa så det är vila, vila, vila som gäller för att ha ett så bra utgångsläge så möjligt imorgon. Solen har till och med visat sig en stund i eftermiddag, då åkte persiennerna upp och vi låg i soffan och njöt av att ha solen i ögonen för första gången på jag-vet-inte-hur-länge. Tänk va lite ljus kan göra!

 

 

Både jag och Doris är i stort behov av frisörbesök nu eller helst igår, som synes. Mig syns det kanske inte lika tydligt på, men jag känner det. Jag har inte varit hos Emelie sen i september när jag klippte luggen (!) så det är verkligen tid för att klippa toppar och framförallt är jag redo för en ny vårfärg.

Men idag blir det inga frisörbesök utan soffhäng, Vikings, kanske en ansiktsmask och allmän uppladdning för mäss-ondags. Det ska bli så härligt att lämna bubblan här hemma för en dag, se lite människor, träffa älskade vänner och ha på sig riktiga kläder. Och titta på massa fina kläder förstås, men det är liksom mer som en bonus. En väldigt rolig bonus.

 
 

12 kommentarer till “SOL & MÄSS-UPPLADDNING

  1. Åh var är dessa underbara fårskinnskuddar från?
    Jag har letat ihjäl mig hela vintern efter typ EXAKT den där grå!! Så himla fin <3

  2. Alltså, mattan!!!!
    Jag ser att du redan fått frågan, men vart är den ifrån? Vi ska precis köpa ny till vår nya lgh och den ser perfekt ut!!! Hoppas Köpenhamn var kul 😊

    1. Det är en gammal från Ilva, tror den är en sån som alltid finns i deras sortiment 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg