MAGNUM OCH LEVA MED SMÄRTORNA

 

Har ni smakat den här Magnum Mandel i burk? Farligt god.

Det var precis vad jag behövde när jag kröp ner i soffan och drog filten över mig efter veckans terapi-timme i eftermiddags. Ett försök att fylla tomrummet inombords med krämig vaniljglass och magnumchoklad i stora bitar.

Och tänka vidare på det där som lämnade mina kinder alldeles våta hos terapeuten.

Tankar på hur tusan man ska orka leva, när det gör ont varenda sekund.

 

Har du självmordtankar? frågade K innan jag reste mig för att gå.

-Nej, inte så. Jag vet bara inte hur jag ska orka leva, svarade jag.

 
 

Rekommenderade inlägg

57 kommentarer till “MAGNUM OCH LEVA MED SMÄRTORNA

 1. Åh, jag önskar verkligen att jag kunde hålla om dig och säga någonting som får det att lätta lite åtminstone för någon minut.
  Varma cyberkramar från Stockholm! Just det där, ”nej jag vill inte dö men jag förstår inte hur jag ska orka leva” känner jag så väl igen men av helt andra anledningar.

 2. Usch vilket helvete du är tvungen att genomlida…att man inte kan hjälpa dig och andra i samma situation mer än så är otroligt ändå 🤔 Jag menar, utvecklingen har ju verkliget gått framåt med stormsteg. Jag hoppas verkligen man forskar sig fram till någon sorts lindring 💖💖

 3. ❤️ Gissar att ni har letat handspecialister överallt och fått svar att det inte går att göra något? Eller kan vi med gemensamma krafter och nätverk försöka hitta världens bästa specialist? Det är ju till sånt här som sociala medier är som bäst!👊🏽
  Kram Å

  1. Precis! Finns det verkligen inte något vi här ute i cyberrymden kan göra?!
   Lider själv av en komplikation efter en operation och har googlat sönder mig för att hitta nåt som skulle kunna hjälpa mig. Fick då tag på en behandling i Uppsala som jag nu ska få testa efter en massa tjat.
   Kanske inte lika enkelt för dig, men någonstans i världen borde det väl finnas någon som iaf kunde ge hopp om lite lindring?
   Hjälper gärna till på alla sätt möjliga!
   Varma kramar
   Helena

 4. Du behöver inte lägga ut detta! Ledsen att jag lägger mig i men har följt dig i flera år och sett din smärta. Varför tar du inte bort nedre delen armen? Förlåt det är över gränsen men läste om denna tjej som hade samma fast i benet, efter att ha tagit bort det så kunde hon leva ett mycket rikare liv. Fan, det du genomlider alltså.

  1. Hade det varit ett alternativ så hade jag självklart gjort det för längesen. Tyvärr är det inte det i mitt fall.

 5. Förstår precis. Även om min smärta sitter i hjärtat efter allt för många förluster. Lite ”Jag är livrädd för att leva. Och jag är dödsrädd för att dö”. Men hur orkar man?

 6. Puh så vidrigt, ingen ska behöva ha sådan smärta.. Jag hoppas så att forskningen går fort och man hittar ngt som kan lindra. Du känns som en fantastisk människa!
  Skickar energitankar.
  Hanna H

 7. Åh nu rullar mina tårar till ditt svar. Jag önskar jag kunde göra något för dig, för jag ” känner ” ingen som kämpar som du! Stor kram ❤️

 8. Brottas också med dessa typer av känslor och smärtor och vad som följer med dem. (barnlöshet och ensamhet t.ex). Jag vill med denna kommentar inte försöka stjäla fokus utan verkligen betona att du inte är konstig, otacksam, störd eller onormal och skulle nån gnälla är det de som har problem inte du. Kramar

 9. Åh om man kunde göra något för dig så att det kunde kännas lite lättare att andas för en stund. Stor kram

 10. Jag kan bara ana vad du genomlever, har ju snuddat vid det själv, men mitt går ju över.
  Och glassen är farligt god, så bara ät!
  Kramar

 11. ❤️❤️❤️
  Jag vill typ… slå någon när jag hör att det inte hittats någon hjälp till dig ännu. Men jag väljer att skicka dig en kram istället.
  ❤️❤️❤️
  Vad skönt med en terapeut som vågar ställa frågan, det är så viktigt, men det känns inte som en fråga att ställa precis när du ska gå. Vad gör man med svaret när timman är slut?

 12. STOR STYRKEKRAM till dig!
  Mitt tips, efter många, långa år av nervsmärta, är: En dag i taget. Hitta glädje i det lilla (solen skiner, första vårblomman, en god glass mm), att summera dagen vid läggdags och tänka på det där lilla glädjeämnet. Fästa tanken på det som jag klarar av och inte det som kunde vara.
  ❤️❤️❤️

 13. Dina ord gör så ont trots att vi inte känner varandra. Önskar av hela mitt hjärta att du slapp smärtan. Bra att du KAN sätta ord på dina känslor.
  ❤️❤️❤️

 14. Alltså, det går ju inte ens föreställa sig det du lever med. Allt man försöker skriva känns så…ynkligt… Gissar att alla dina läsare lätt övertagit en smärtvecka var för att du skulle slippa. Jag skulle iaf lätt gjort det! Hoppas så att du kan hitta saker som gör att du orkar livet ❤️❤️❤️

 15. Alltså det är så himla bajs. Att du eller någon ska behöva leva med denna ständiga smärta och bli straffad om ni en dag tar ut svängarna och går på kalas eller något. Riktigt bajs. fan 🙁 vet inte vad jag ska säga mer men jag önskar så himla mycket att det bara fanns ett sätt. Ett litet sätt. Att få sluta pausa livet. Och bara leva <3

 16. Åh, fina du. Om vi kunde bära smärtan och sorgen åt dig för bara en liten stund.
  Stor kram ❤️

 17. fina, fina, fina du <3
  Jag känner så väl igen mig i meningen "nej inte så, jag vet bara inte hur jag ska orka leva"..
  jag önskar så att jag kunde ta bort ditt onda <3
  jag har inga bra svar, jag själv har satt mig själv på autopilot nu och "bara" gör.
  Jag hoppas du får sol i helgen iallafall <3
  Kraam och kärlek i massor
  Linda (matte till lilla fröken Nimm)

 18. Åh vad jag lider med dig Nicole.
  Jag hoppas och ber för att det ska komma en räddning så du kan få leva ditt liv utan dessa smärtor.
  Du är inte ensam vi är med dig varje dag ❤️
  Kram

 19. Jag fick också samma fråga för några veckor sedan från min terapeut…vad svarar man??? Jag har svår tinnitus som gjort att jag fått utmattningsdepression och förstår ditt svar som för min del var hur ska man orka leva med detta odjud.
  Mina tårar rinner när jag läser ditt inlägg så sorgligt att du har denna fruktansvärda smärta.
  Stor kram till dig❤️

 20. Så svårt ditt liv blev pga smärtan.
  Så ledsen för din skull!
  Tänk att du med dina fina blogginlägg fyller på mig så mycket och med så mycket. Mest allt fint o roligt du skriver om.
  Men oxå det som smärtar dig för det ger mig ett annat perspektiv än just det ytliga.
  all kärlek till dig💕

 21. Gör ont i hjärtat när jag läser om din smärta! Önska så att det fanns något… tänker på botox ? Verkar ju hjälpa en hel del? Självklart har jag ingen aning om vad och inte ville bara så förtvivlat gärna hjälpa. Skulle bidra bums med pengar om det bara fanns något som funka. Kram på dig!

   1. Åh jag förstår! Men lova att OM du skulle hitta något någonstans och behöver bidrag för att kunna testa MÅSTE du säga till oss . 100 Kramar ❤️❤️❤️

 22. men åh din sista mening fångade mig ,precis så känner jag.. går i terapi sen många år tillbaka, har nyligen fått en ny terapeut & hon frågar ofta om jag tänker på döden,om jag funderar på att göra något osv osv..men jag har inga tankar på att avsluta mitt liv men känner som din mening här över.. jag vill lixom inte dö men vet inte hur jag ska orka leva..

Comments are closed.