HITTA (YTLIGA) GLÄDJEÄMNEN

Ni alltså <3

Finaste stödet som finns. Tack för att ni alltid är så snälla, jag har verkligen v ä r l d e n s snällaste och bästa läsare.

 

Någon skrev att det gäller att fokusera på försöka se små glädjeämnen i livet. Och det är ju så sant, så det har jag försökt göra denna fredag och jag tänkte att det dessa väldigt ytliga glädjeämnen får bli temat för dagens inlägg. Ibland är det inte fel att vara lite ytlig och glädjas åt det materiella, som en motpol till det mörka och tunga, tänker jag.

 

Så, först ut- jag har köpt supervackra tulpaner. Stod där med beslutångest utanför blomsterbutiken och k u n d e inte förmå mig att fatta ett beslut om vilken färg, min beslutsångest blir alltid 1000 gånger värre när jag känner den där tomheten inombords. Som tur var hade jag Emma i lurarna via FaceTime från Berlin som sa att jag inte fick gå därifrån tomhänt när jag tänkte göra det och hon valde sedan färg åt mig på länk. Fint ju.

När tulpanerna väl var inköpta var nästa stopp hemmakväll som lanserade Marabous nyhet Marabou Coco idag, kommer ni ihåg Marabou kokos som fanns för typ 15 år sedan? Just den! Har saknat denna varenda gång jag ätit choklad sen den försvann.

Dessutom låg ett pinfärskt nummer att ELLE i brevlådan.

 

 

Också har jag hämtat ut l i v e t s paket, alltså verkligen, LIVETS paket. Fullproppat med saker som jag beställde redan i augusti när jag var med Jenny på mässan och som jag sedan väntat och längtat efter. Alltså så fullproppat att inte kommer våga visa er allt.

 

 

Kostymen som jag tjatat så mycket om låg såklart i paketet.  Älskar fina detaljer som denna, Happy broderat i nacken på kavaj och i linningen på byxan. En liten detalj som gör så mycket för ett plagg. När det finns det lilla extra, även om det inte syns när man har den på sig. Ser framemot att bära denna med ett par röda sneakers med rosa detaljer som vi också köpte in och som borde komma snart de med.

 

Så det var lite ytligheter som jag hittat att glädjas åt idag;

tulpaner, ett nytt magasin, återkomsten av Marabou kokos och crazy-bananas vårshopping.

 

18 kommentarer till “HITTA (YTLIGA) GLÄDJEÄMNEN

 1. Vill också se allt i paketet! 🙂 sååå roligt ju… och du är värd vartenda plagg 🙂

 2. Åh, precis just så tror jag med! De små sakerna kan göra så mycket ibland. Efter ännu ett läkarbesök och ännu en ny läkare unnade jag mig lite goda saker på mataffären efteråt.
  Här är för övrigt en till som vill se allt i paketen!:)

 3. Ser fram emot att se allt🤗. Underbart att vara lite ytlig, du är värd det mer än någon annan på denna jord!!
  Ta hand om dig, kram kram

 4. Hej! Det är ju så viktigt att glädjas över små saker som blommor, inte alls ytligt. Det är bra för hjärnan och måendet att öva tacksamhet varje dag, över tex tre saker, och det kan lika väl vara små saker som blommor, en fin kavaj, el att besöka en vacker strand. Forskning har sett att det händer saker på riktigt i hjärnan vid tacksamhets träning! Så du gör helt rätt i att njuta av allt ”ytligt” du kan. Stor kram, du är en så klok fin tjej, blir berörd av det du skriver

 5. Åh, pls Nicole vill också se resten av innehållet…Jag inspireras alltid så av din stil.😊 Som tur var fanns inte kostymen i min storlek för annars brukar det bli dyrt när jag kikar in hos dig! Önskar dig allt gott. Kram ❤

 6. Vilken bra terapeut du har som vågar ta upp ämnet kring livslust och självmordstankar. Så himla viktigt att prata om! Och man kan faktiskt vara jävligt trött på livet utan att det är något fel. Känner så mycket med dig Nicole. Jag vet inte hur du har det såklart men mött många människor i mitt jobb där smärta är en så stor del. Det skall inte behöva ta över ett helt liv, det skall inte det. Kämpa på! Vi är många som hejar på dig. Stor kram. ❤

 7. Håller med alla andra, visa allt i paketet 🙂 Och du, man får vara tom och ledsen och allt mellan himmel och jord. Men som du säger, man måste försöka komma ihåg att glädjas över de små sakerna. Vi går sakta men säkert mot våren, dagarna är ljusare, snart kan du öppna upp balkongdörrarna, ställa dig i dörren och lyfta ansiktet mot solens värmande strålar och dra in den friska luften. Och när det känns tungt, ja då gråter man och förbannar sitt öde. Sen drar man upp snoret och fortsätter. Det är livet, alla får vi olika lotter och aldrig är det riktigt rättvist. Men när det känns som värst, du är inte ensam. Ingen kan till fullo förstå vad du går igenom. Men vi är många som kan försöka lyfta dig när du själv inte orkar. Precis som du lyfter så många. Kram på dig!

 8. Hihi, känner igen det där med tulpaner och färg och beslutsångest.
  Och Co-Co Marabou väcker minnen, så god 🙂
  Du gör helt rätt som tar tillvara det som kan verka smått.
  Kram till dig från en annan enarmad.

 9. Du är värd all materiell lycka du kan önska dig <3
  Och jag vet att det är minsann inte lätt att hitta livets glädjeämnen varje dag, för vissa dagar är bara tyngre än andra.
  Jag opererade bort en tumör i mitt vänstra bröst förra veckan och har typ gråtit sen jag vaknade upp ur narkosen… MEN livet, jag älskar ju det och vill ta vara på det så mycket jag kan. Men nog blir man rädd när man drabbas av cancer för andra gången i sitt relativt korta liv.
  Jag gör som du, strösslar livet med vackra ting emellanåt och gör mig så fin jag kan för att möta ett friskt ansikte i spegeln.
  Så unna dig det du kan, det är väl verkligen du om nån värd <3
  Ha en fin Alla <3 Dag!
  Varm kram Anna

  1. Åh Anna, så ledsen jag blir att läsa att den kommit tillbaka <3
   Alla krya på kramar och kärlek <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg