FÖRSENAT FÖDELSEDAGSFIRANDE

 

Förra lördagen hade Amanda bjudit ut mig på restaurang, vi skulle fira min födelsedag tyckte hon och hade bokat bord på Namu i Malmö. Så himla mysigt ställe, hon hade bokat in oss vid borden precis framför köket där man kunde se kockarna arbeta och fick sitta skräddare på dynor på golvet vid små bord.

 

Vi började med bubbel, som sig bör när man har något att fira.

 

 

Sedan tog Amanda kommandot och beställde in ”Expeditionen” som bestod av 5 rätter.

 

Min favorit var Beef Gangnam Style, kött i supergod marinad som åts i salladsbland med ris, banchas och sojaaioli.
Jamen ni hör ju, huuur gott som helst. Vattnas i munnen nu när jag tänker på det.

 

 

Där sitter jag och är nöjd.

Mindre nöjd är jag dock med att ha lugg på utväxt, en hög hästsvans eller knut är typ det enda som funkar nu. Gah! Dagen till ära hade jag dock pimpat den med silkessjalen från Modesto. Känner mig väldigt sugen på silkessjalar i vår- runt handleden, runt en slarvig knut i håret, knuten på väskan eller som skärp i ett par trasiga jeans. Ja, lite överallt vill jag ha den. Gärna i härliga färger och i 100% silke, den jag har i håret finns här tillsammans med en hög andra. M-m-mm!

 

Skjortan är den med volangrygg och små prickar i tyget från Karen By Simonensen (här) som ni kanske minns från mitt inlägg om inköpet för SS18 i somras? Urfin iallafall och extra plus för att den inte är öppen i ryggen så man behöver tänka på bh och sådär utan att det finns ett tyg till under volangen liksom.

 

 

Sen gick vi vidare till den femte och sista rätten, inte direkt äcklig den heller om vi säger så…

Björnbärsmousse, saltlakritsglass, färska bjärnbär, lakritsflarn. Say no more.

 

 

Det var en helt perfekt kväll på alla vis kan man säga, tillsammans-tid med en vän jag ser alldeles för sällan, prata om högt och lågt samtidigt som man njuter av härlig mat och ett glas mousserande, vad mer kan man behöva?

Det var två mätta och väldigt nöjda vänner som vecklade ut sina kroppar efter 4 timmar i skräddarställning på ett golv och åkte hemåt på varsitt håll i fabruarinatten.

 

5 kommentarer till “FÖRSENAT FÖDELSEDAGSFIRANDE

 1. Åh vilket mysigt ställe ni var på. Härligt att få bara vara en kväll i gott sällskap med god mat. Underbart! Det är du så väl förtjänt av.
  Kram

 2. Åh…sådana stunder är så mysiga, när man hinner prata och njuta av godsaker tillsammans med någon man tycker mycket om. Den där efterrätten med lakritsflarn wow…ääälskar lakrits, men det där var ngt nytt för mig.
  Finns en butik på Centalstationen i Sthlm som bara har stort sortiment av lakrits i all möjligt godis..heaven😜 for me.
  ♥️:e Kramar från Ninni.

 3. Såg fantastiskt ut!
  Alltså din stil – jag vill bars kopiera rakt av!! Alltid så snygg!
  Köper scarfs men sen vet jag inte hur jag ska använda den utan att se ”damig” ut 😉
  Hur gör man? Har 2 st BMB och det ser så snyggt ut på andra men jag på mig själv? Kan du inte lägga ut tips??
  Kram!

  1. Men alltså Du <3 Så fin komplimang!
   Sjalarna från BMB brukar jag bära så fluffiga så möjligt liksom. Kanske kan försöka få ihop ett inlägg om det <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg