VARDAGSUNIFORM


 

Jeans och en randig tröja, det var min vardagsuniform under många år.

Och det är en favorit jag gärna återvänder till, speciellt när det är vår i luften.

Det finns ingenting som känns så rätt v a r j e vår som en randig tröja.

 

 

Nu är det kanske lite tidigt att utropa vår ännu.

 Men fördelen med just den här vår-outfiten är ju att den håller precis hela våren- man kan bära den utan att frysa ihjäl redan från att man börjar tråna efter vårplagg medan snön fortfarande ligger kvar i januari till sommarkvällar i augusti.

 

 

Så kan man sitta inne och dricka te och inbilla sig att det är vår redan för att man har tulpaner på bordet och ljuset börjat komma tillbaka.

 

 

Jeansen på bilden kommer från h&m och är i modellen Vintage Skinny High och har precis sådär hög midja som jag vill ha. H a t a r känslan av att inte kunna börja mig framåt utan att känna hur byxan glider ner eller ännu värre att det liksom väller ut över kanten. Hög midja håller liksom allt på plats, och det gillar man ju.

Just denna färgen verkar vara slut online men andra slitningar i samma modell hittar ni här.

 

 

Tröjan är en lite roligare variant av den klassiska randiga tröjan som jag brukar bära med sin lite utställda ärm som avslutas i en volangkant. Man älskar ju när det finns någonting extra liksom.

Den var en av sakerna i min monsterleverans förra veckan och finns här.

 
 

 

En liten försmak på våren alltså, utan att behöva frysa ihjäl på kuppen. Och med en volang på toppen.

Det tackar man ju inte nej till.

 

2 kommentarer till “VARDAGSUNIFORM

  1. Hej 💗 !
    Härliga bilder…känner det bekväma i kläderna och ljuset. Ränder har verkligen en vårkänsla, Din tröja ser så skön ut med den kragen.
    Doris och Du är så härliga att se tillsammans, Er kärlek till varann är så påtaglig genom bilder av Er tillsammans. Det här med vardagsuniform hemma är är ju så skönt att uppdatera emellanåt och känna sig bekvämt klädd med lite stil. Ger en glädje inombords.
    Ljusa Kramar från Ninni

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg