JUST NU


 

Här hittar ni oss denna fredag, i soffan med solen som letar sig in mellan persiennerna.

 

 

Hon är som en katt, den här lilla, söker sig efter värmande sol när hon väljer sovplats.

 

 

Just idag råkade det alltså bli på ryggstödet till soffan.

 

 

Så det är var vi spenderat denna fredag, i soffan med Netflix på tvn.

Vilat handen inför helgen, det står nämligen på schemat en utflykt med mamma imorgon.

 

 

Ja, vissa av oss har iallafall kollat på tv, andra bara sov.

Även om jag önskat att jag också kunde slumra lite, men det där med sömn är verkligen en bristvara i den här kroppen.

 

Hoppas iallafall att ni också fått se solen strålar denna fredag.

Och att ni får en jättefin start på helgen.

 

5 kommentarer till “JUST NU

 1. Åhh ser så skönt ut 🤗🤗 Tänk vad svårt det ska vara att sova många lider av denna brist av en eller annan orsak tänk om man kunde få vara katt el hund för en dag. Hoppas utflykten gick bra🙂

 2. Är det en Gross By Rydén jag skymtar över bordet? I så fall är jag härmed grymt avundsjuk! 😉
  OM det nu är en Gross-lampa undrar jag om du tycker att den ger bra ljus – eller mer bara ”mysbelysning”? Jag har gått och kikat på och suckat och ”ååååh:at” över en sådan i vår lampaffär, men man får liksom inte grepp om hur mycket ljus den ger. Och ska vi nu en gång skaffa en (måste bara komma på hur jag ska finansiera den först) krävs det att den förmår lysa upp tillräckligt över vårt matbord i ett rum som är lite småmörkt.

  1. Det är en Gross du skymtar 😀 Är SÅ kär i denna lampa.
   Jag skulle nog säga att den ger onödigt mycket ljus, haha. Jag har den nästan aldrig tänd för den lyser för starkt, vill helst bara ha mysbelysning i detta rummet. Men när jag ska måla naglarna eller nått sånt som kräver mer ljus är den toppen 😉 Funderar på att sätta in en dimmer för den är verkligen SÅ fin när den är tänd också.
   Hoppas du får denna drömlampa tillslut du med <3

   1. Men den är inte dimbar påstås det? Ett av skälen till att jag jobbar i motvind här hemma för att denna lampa ska flytta in hos oss. 🙂 (Förresten, kan du inte fota rummet på lite håll nån dag när armen är med dig så man får se hur fint det är med Gross-lampan?) Å andra sidan läste jag nånstans om nån som hade den på dimmer så jag är lite förvirrad.
    Låter ju annars bra med ”onödigt mycket ljus” då. Hehe! Idealet vore om den ger massor av ljus OCH är dimbar! Då SKA jag bara ha en – så DET så!

    1. Är det sant? Måste undersöka detta, dimbart vore helt klart optimalt. Men annars är det ju tur att den är snygg både tänk och släckt, ha ha!
     Kan absolut fota den någon dag <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg