MOT LJUSARE TIDER

 

Idag vankas efterlängtat och så välbehövligt frisörbesök för den här Banditen. Topparna s k r i k e r efter en klippning såhär nästan ett halvår (!) från förra klippningen. Och jag, jag är sugen på att gå blondare igen, känner mig lite klar med det här ”mörka” nu. Har tittat på gamla bilder och insett att det är nog blond jag ska vara ändå. Så vi får se vad Emelie säger idag,  kanske vi börjar lite mer försiktigt än det tokljusa på bilderna ovan, men jag hoppas komma därifrån med en förändring, fräscha toppar och lite blondare. Spännande!

 

3 kommentarer till “MOT LJUSARE TIDER

  1. jag har alltid undrat hur i hela friden du håller dig i så fin form med tanke på att du inte kan röra dig. Hoppas verkligen det är oki att jag frågar. Befinner mig i en sits där jag är sjukskriven och kan mest gå hemma – har gjort så ett halvår och redan gått upp en hel del 🙁 hur gör du ? Är du supernoga med vad du äter? Får ju erkänna att med sjukskrivning kom en liten depression och det ledde till att jag ätit mer tröstmat på senaste men absolut inga enorma mängder.
    Fin kväll till dig!

    1. Jag har också gått upp en heldel, väger säkert 15 kg mer idag än jag gjorde innan skadan. Försöker att inte lägga allt för stor vikt vid det, har en historia med anorexi så vill helst inte hamna dör igen.
      Krya på dig <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg