IBLAND

 

 
 

Ibland orkar jag bara med det jag absolut måste, måste prioritera bort sånt jag egentligen vill.

Ibland tar inspirationen slut, när man lever sitt liv nästan bara hemma i sängen eller soffan så blir det lätt så.

Ibland känns det falskt att skriva om ljusa saker, när livet faktiskt känns ganska mörkt.

Ibland gör det bara för ont, för att orka någonting mer än att bara andas.

 

Därför har jag varit frånvarande. Och ibland får det väl vara så, inte så mycket att göra åt det i vilket fall.

Det är livet bara, även om det inte är det liv jag skulle önska.

 
 

 Kom gärna med tips på vad ni vill läsa om här inne, så jag kan få lite ny inspiration och blogglust <3

 

 
 
 
 

33 kommentarer till “IBLAND

 1. Jag skulle vilja läsa ett inlägg om din hund. Ras , mycket pälsvård? Hur hon är i allmänhet. Så fin tycker jag. Själv har jag 2 Cockrar.
  Om du läser böcker så är alltid boktips kul.

 2. Det är alltid lika roligt att läsa vad du skriver och visar fina bilder. Önskar så att du ska bli bättre i din arm. Ha det gott

 3. Så fint att höra från dig, nu när man hängt hos dig ett tag så förstår man att de där pauserna kommer men man vet också varför de gör det och det är tufft. Men man fortsätter att kolla varje dag efter ett litet tecken från dig ❤
  Sedan spelar det inte så stor roll vad inläggen handlar om, bara du skriver så blir man glad.
  Kramar

 4. Jag vill höra om saker som gör dig lycklig. Både som du gör men även det du tänker på.
  Kram, från en annan smärthjälte

 5. Jag tänker att det kanske skulle hjälpa dig och andra genom att skriva om det mörka när du har dom dagarna. Du behöver inte be om ursäkt för att det är mörkt många gånger. Skriv om livet! Livet innefattar det mesta ❤️

 6. Jag önskar så att jag kunde göra något för dig. Något som fick dig att må bättre. Ta din smärta för en dag så att du slipper.

 7. Dina snygga outfits! Tycker du har så otroligt fin stil.
  Varm kram 😍❤️❤️

 8. Vännen, jag har stor förståelse för det Du beskriver och som Du skriver att det FÅR VARA SÅ, för det är Ditt liv och det är Du som andas och lever det. Bra att Du skrev det här inlägget, jag tror det blir lättare för Dig då, behöver inte lägga energi på att det inte har gjort något inlägg på ett tag. Hoppas det blir lättare att andas kära N.
  Omfamnande Kramar från Ninni.

 9. Åh ett inlägg, blir glad i själen när jag ser en uppdatering från dig! Vill gärna ha inlägg om inredning. Hur du får till ditt hem så hemtrevligt!
  Ta hand om dig! ❤️

 10. Hej,
  Dina snygga outfits, inredning. Det är din blogg och du bestämmer själv när du ska skriva något. Jag längtar efter dina inlägg men respekterar din frånvaro. En stoooor kram 💖

 11. Din vardag är helt tillräcklig för mig. Men annars serier och filmer. Ljudböcker och musik. Outfits och skönhetstips. Blommor. Din och din mors rara vovvar. Ystadstips, miljöer i allmänhet. Om du vill får du gärna dela med dig av verktyg för att möta de mörka dagarna, om det blir för privat förstår jag det också. Önskar att det blåser ljumma kärleksfulla vindar åt ditt håll snart. Kom ihåg att du är värdefull. 💕

 12. Glad påsk i efterskott! Jag blir alltid så glad när du skriver, även om det är om tunga saker ❤️ jag kan inte föreställa mig dina mörka tunga dagar men känn aldrig att du måste be om ursäkt för att du inte skrivit på länge. Vi har all förståelse och vill bara att du ska ha det så bra som möjligt ❤️ jag läser allt du skriver 😀 men dina outfits och tips på vad du gärna skulle klicka hem är alltid trevligt! Skönhetsrutiner och tips, vad tittar du på för serier och läser för bloggar. Och även om du, förståeligt nog, kanske inte tycker att din vardag är något att skriva om så läser vi gärna om den. Och behöver du skriva om smärtan och mörkret, gör det! Ibland behöver man bearbeta och ventilera till någon annan än psykologen och de närmaste ❤️ kramar till dig och Doris!

 13. Dina inlägg gör mig glad och jag ser alltid fram mot att läsa vad du skriver.
  Det skulle vara kul att läsa om hudvård, smink, vårskor och saker som gör dig glad när livet är tufft.
  Ha en fin dag!

 14. Kram på dig! Det ar din blogg och du skriver om vad du vill. Helt ok att skriva om mörka saker om det är så det känns. Dina följare finns ändå kvar och kanske kan du hjälpa dig själv (och andra) genom att skriva av dig ibland om du känner för det.
  För din skull hoppas jag innerligen att det vänder för dig och att det kommer lite vårkanslor till ditt liv men bloggen läser jag oavsett <3

 15. Jag är så nöjd med allt du skriver.Förstår att du behöver lite pauser ibland när du har det jobbigt med all din smärta.Jag kikar in varje dag oavsett om du skrivit eller inte.Men blir glad när du gjort ett inlägg. Kramar till dig.

 16. Vad du än skriver om så känns det relevant tycker jag. Du skriver så bra! Jag kan förstå om du ibland har svårt att veta vad du ska blogga om, men jag älskar alla dina inlägg och du ät otroligt duktig på att inspirera och sprida en bra känsla med dina inlägg. Du verkar vara en härlig människa och otroligt tufft av dig att skriva om allt, både om glädje och sorg.
  Kram!

 17. Kanske lite mer om din lägenhet? Hur länge du har bott där, planlösning, funderingar på at bo kvar etc.

 18. Ljust, mörkt eller mittemellan. Tycker om ärligheten och öppenheten här inne.
  Tips på inslag skulle kunna vara – stadsbilder/strand. Verkar så fint i din stad.
  Bilder på förvaring och olika lösningar på det. Jag bor litet själv 🙂
  Växter/blommor, alltid trevligt.
  Liten recension/utvärdering på prylar tex ett doftljus.
  Enkla sätt att ”förhöja” en outfit, du är så stilsäker 🙂
  Kram från Ulrika

 19. Du har ju så himla snygg klädsmak, så lite inspirerande klädkollage sitter alltid fint. Sedan ska du veta att det inte gör någonting att du gör lite bloggpauser ibland. Vi som läser finns kvar när du dyker upp igen.

 20. Jag som älskar hundar läser gärna mer om Doris! Och gärna om Ystad, som jag inte kan så mycket om, trots att jag är skåning. Sen så tror jag mig ha förstått att du är duktig på att baka? Lite recepttips är aldrig fel!

 21. Jag tycker redan mkt om din blogg, och många av de förslag du fått i kommentarerna. Önskar så att jag kunde hjälpa dig bara genom viljekraft, för åh vad jag önskar dig smärtfri!

 22. Alla fina bilder du tar på dig själv, ditt hem, vackra blommor mm ger mig inspiration och glädje. Du är så bra på att få till det i dina bilder. ❤️

 23. Tror jag pratar för oss alla när jag säger att det är förståligt att orken inte alltid finns där.
  Tycker om när du bloggar om inredning 😄 Hur det ser ut i ditt hem och när du återigen har målat om nåt 😉
  Kram Mia 🙏🏼❤️

 24. Klädinspirstion, du har så fin smak..! Kör på så mkt som du orkar och har lust med. All styrka till dig 💚

 25. Jag känner verkligen med dig! Vi är ungefär lika gamla och jag blev själv lite svårare sjuk i höstas, kan relatera till en hel del som du beskriver. Tycker att du har en så fin varm och ärlig blogg! Inlägg kring outfits, inredning, vardag och blommor gillar jag extra mycket.
  Kram

 26. Berätta om din stad och dina omgivningar. Om man turistar hos er, vad ska man se och vad får vi inte missa?
  kram Mia

 27. Du är stark som orkar med det här eländet varje dag!
  Jag hade så gärna läst Ystad-tips! Gärna lite hemligheter som kanske inte alla vet om, spenderar alltid några veckor varje sommar i Ystad så hade varit underbart med lite nya saker att göra 😄

 28. Jag gillar ”Småprat” i bloggar 😊 helt vardagliga saker som bilder å tankar kring utsikten, dagens väder, ett favoritrecept, en recension av ett nytt läppcerat, tips på något att se på Tv eller en bra låt osv. 😊.
  Bilder är schysst å det kan vara på nästan vad som helst 😊 vårblommor på promenaden, dagens lunch, ett sponsrat på snygga skor eller knasfoton på luddhunden 😊.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg