TACK FÖR HJÄLPEN OCH VÅR I LUFTEN


 

Tack för alla fina kommentarer i mitt förra inlägg, det är alltid roligt att höra vad ni vill ha för inlägg här på bloggen. Speciellt när man är inne i en liten svacka inspirationsmässigt som jag är nu, då är det extra välkommet med förslag och önskemål från er. Så tack för hjälpen <3

Idag kom våren till Ystad ( h o p p a s jag, orkar inte fler väder-bakslag nu), solen har strålat in genom mitt fönster hela eftermiddagen och fåglarna kvittrade som aldrig förr när jag var ute en runda med Doris tidigare ikväll. Det är inte en dag försent våren bestämde sig för att anlända om ni frågar mig, de senaste veckornas snökaos har varit minst sagt irriterande. Men idag var det alltså verkligen v å r i luften. Härligt och väääldigt efterlängtat.

 

Nu: fortsätta vila hand i smärtkaos. Men vi hörs snart igen, ville mest titta in och säga tack.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “TACK FÖR HJÄLPEN OCH VÅR I LUFTEN

  1. Så glad att du tittade in längtar efter dig och när du inte är där vet man att du har mer ont än vad som är tillåtet. Du är en stark klok kvinna.
    Ha en skön vår.
    kram Stina

  2. Hej…. Jag läste nånstans att botox kan blockera inte bara migrän, utan även nervsmärta…….du har säkert koll men ändå. Kram!

Comments are closed.