BLANDA DYRT OCH BILLIGT

 

Två nya favoriter som flyttade in i badrumsskåpet för ett tag sedan; primer från Sensai och serum från Kronans Apotek.

En lite lyxigare produkt och ett riktigt budgetfynd- båda två superbra.

 

Primern gör skäl för sitt namn Glowing Base, den ger verkligen den perfekta basen med mycket lyster. Jag fick med mig massa prover på Sensai när jag varit på ansiktsbehandling i januari och blev då helt såld på flera produkter som kommer att få flytta in i min rutin allt eftersom det jag har i min rutin nu tar slut. Men primern kunde jag inte låta bli trots att det inte var tomt i flaskorna hemma än, så den kilade jag in på Parelle och köpte redan nästa gång jag var nere på stan efter att jag fått proverna med mig hem. Så himla härlig produkt.

Serumet är ett fuktserum som hyllats i diverse skönhetspoddar och bloggar så jag var ju tvungen att testa jag med. Och ja, det är ett alldeles utmärkt fuktserum som gör sitt jobb, för nästan löjliga 99 kronor. Kanske inte den sexigaste förpackningen jag har i badrumsskåpet, men som sagt; den gör sitt jobb med fukten och är ett bra budgetalternativ.

 

 

Och så har jag bytt ut mina smått sönderslitna små ansiktshanddukar mot nya och fräscha. De andra hade gjort sitt efter daglig användning och tvätt sen jag flyttade hemifrån (!). Dessutom har jag skaffat en korg till dessa så att jag nu kan ha dom lättillgängliga i skåpet i badrummet när jag tvättat ansiktet morgon och kväll. Det börjar mer och mer lika ett mindre spa där inne nu..

 

8 kommentarer till “BLANDA DYRT OCH BILLIGT

 1. Ställer samma fråga och var kommer den söta lilla korg ifrån?
  Ha en bra dag/Stina

  1. Handdukarna är små gästhanddukar, köpte mina i Ullared. Korgen hittade jag på TGR 🙂

 2. Hej Nicole,
  Vad mysigt att Du har ett mindre spa i Ditt badrum.
  Att ha det harmoniskt och upplyftande hemma är så underbart. Välgörande när världen omkring är snäv för en.
  Såg i tidigare inlägg Dina nya rosa tillägg…underbar vår-sommar känsla 💗🌸💗.
  Ljusa Kramar från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg