TULPANER OCH SOL

 

Vilken helg vi haft, man kan verkligen säga att våren kom på riktigt nu. Balkongdörren har stått öppen från morgon till kväll och jag har till och med kunnat inviga balkongen för året och släpat upp stolar från källaren. I veckan ska jag nog försöka planera något där ute.

 

Inne är det också vår som ni ser, i fredags kom pappa förbi med de här underbara tulpanerna ”För att det är sol”. Tänk vad det kan pigga upp med en bukett blommor på bordet. Och tänk, snart är det pionsäsong igen.

 

 
 

Också har det blivit väldigt rosa här hemma, som ni kanske ser. Men mer om det i ett annat inlägg.

 

 

Här har jag iallafall suttit ikväll och målat naglarna i våriga nyanser och njutit av tulpaner och solens strålar som värmt genom fönstret. Nu har solen gått ner däremot och det har blivit dags att starta kvällen avsnitt av Robinson.

 

Hoppas att ni också fått sol i helgen!

 
 

4 kommentarer till “TULPANER OCH SOL

  1. Åh så vackert 😍 Nu är det vår 🌷☀️ Jag ser framemot att läsa om det nya rosa! Kram till dig!

  2. Och fina Gross By Rydén kom med på ett hörn! Jag är så lycklig för i helgen fick jag veta att min pappa kommer att köpa den lampan till mig i födelsedagspresent! Hurra! 🙂 Nu ska jag bara otåligt vänta på att det blir juli också, men den som väntar på något gott o s v. 😉
    Fint med det rosa förresten!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg