GLASS-OUTFIT

 

När Emma är med suckas det aldrig när jag stannar för att ta en outfitbild. Istället engagerar hon sig, går in för uppgiften och klickar med kameran som om det inte fanns nån morgondag.

 

 
 

Bästa tricket ju, då finns det mycket att välja bland och bland så många bilder finns det ju förhoppningsvis nån man ser hyfsat vettig ut tänker jag.

 
 

 

Jag var iallafall klädd i min glassigaste outfit eftersom solen sken och vårkänslorna var ett faktum,

Piggelin-färgad tröja och kappa i en jordgubbsmilkshake-nyans.

 

 

Och en silkessjal i håret, mitt bästa trick den här våren för dåliga hårdagar eller när man bara inte orkar fixa håret men ändå vill se lite fixad ut. När man behöver luras lite alltså, då är torrschampoo i botten och en slarvig knut med silkessjal runt räddningen.

 

 

Och solglasögonen känner ni igen va? Tröttnar aldrig på den här modellen, tror jag haft dessa i typ fem år nu.

 

Kappa: hm (här)

Sjal i håret: unmade (här)

Tröja: hm (gammal)

Solglasögon: Le specs (här)

Jeans: hm (här)

Sneakers: Karen By Simonsen (här)

Väska: Mulberry

 

6 kommentarer till “GLASS-OUTFIT

  1. LOVE…bilden då Du rör Din hårknut med sjal runt. Nagellacket matchar så snyggt till sjalen och ger en så fin vårig känsla. Hela outfiten och Du är LOVELY, fina Nicole !!! Härligt med en god fotograf som klickar med både Dig och kameran 😘…
    Ljusa Kramar från Ninni.

  2. Du passar så fint i rosa en färg som jag oxå älskar ,fin i håret med sjal är du med. Köpte inte du den rosa kostymen? Vore kul att se den på om du gjorde det. Ha en fin helg här har vi högsommarvärmen i Sörmland.

    1. Jo, det gjorde jag 🙂 Ska försöka ordna bild när jag har den på någon dag <3 🙂

  3. Du är SÅÅÅÅ vacker!! Smällkaramell och jag vill koppa stilen bums!! Galet!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg