NÄSTAN SOMMARVÄRME OCH VÄNSKAPSTID x2.


 

Igår hade Parelle någon form av demodag för Sensai och de hade bjudit in sina stammisar för en lätt ansiktsbehandling och sminkning av Sensais hudterapeut som var där dagen till ära. Så igår blev jag bortskämd med en helt underbar avkopplande stund, urhärlig ansiktsbehandling och den s k ö n a s t e ansikte och dekolletage-massage ni kan tänker er. Och jag har ju som ni vet blivit helt såld på Sensai sen jag fick med mig lite prover hem i januari och har successivt börjat lägga till lite produkter i min rutin allt eftersom det jag haft innan tagit slut, så jag lyssnade uppmärksamt och tog tacksamt emot tips från proffset om vad som passar just min hud.

 
 

 

Emma hade tiden efter mig så vi passade på att umgås lite under tiden och de fyra första bilderna i detta inlägget har jag lånat från henne.

 

 

Såhär såg jag alltså ut efter behandling och sminkning, alldeles avslappnad och verkligen helt fuktmättad hud. Gick runt sen hela dagen och pratade om hur ”fylld” jag kände mig, kunde inte komma på något bättre sätt att förklara känslan i ansiktet på.

 

 

När Emma också fått sin behandling passade vi på att ta en snabb lunch i solen påväg hemåt för att prata ikapp om vad som hänt sen sist och annat viktigt, som hur fylld jag kände mig till exempel. Sen sa vi hejdå och begav oss hemåt åt varsitt håll igen.

 
 

 

Efter en stunds vila hemma begav jag mig ut igen tillsammans med Doris för att njuta av sommarvärmen. Vi mötte upp den andra Emma (mycket Emmor här nu) och hennes mormor och morfar på bryggan i småbåtshamnen dit de hade tagit med sig fikakorgen. Så vi satt där och njöt i solen tillsammans en stund.

 
 

 

Sen vinkade vi hejdå till morföräldrarna och gick bort till fiskrökeriet alldeles intill. Emma nämligen inte ätit lunch och jag är ju inte den som är den… Dessutom hade det ju faktiskt gått flera timmar sen min senaste lunch, så det blev en räkmacka för mig med.

 

 

Och ett glas iskallt vitt i solen, mmm!

 

 

Det ser ut som om Doris också var spekulant på de där mackorna och berget med räkor.

 

 

Och ja, jag kan ju inte säga annat än att det var s å gott där i solen med havet som bakgrund och en sol som värmde för första gången på jag-vet-inte-hur-länge.

 

 

 

Så gosade vi lite med Doris som plåster på såren för att hon hon blev utan räkmacka, när hon inte passade på att charma damerna på uteserveringen vill säga och tigga till sig klappar och kärlek på annat håll.

 

Perfekta dagen alltså, vänskapstid med två av mina bästa och sommarvärme.

Det fick vara värt dagens handbaksmälla det, får man väl ändå säga.

 

 

Rekommenderade inlägg