APEROL SPRITZ, DIADEM & EN VILA-HANDEN-HELG

 

Hoppas att ni haft en fin helg?

Min har varit lugn, med mycket vila av hand och som avslutning en grillmiddag hemma hos mamma igår. Bilden som jag tyckte kändes helg har jag lånat av Emma och den är i själva verket från förra veckan. Från när hon var här hemma en kväll när solen sken och drack Aperol spritz och pratade hela kvällen, en perfekt kompromiss när handen behövde vila med hjärtat behövde vän–och-drink-tid. Diademet fick hon i välkommen-hem present av mig efter att hon trånat efter mina som jag lagt upp på Instagram nån vecka tidigare. Eftersom de lämnar butiken typ innan de kommit in (förstår varför, så fina ju!) så fanns bara det här röda i sammet kvar när jag skulle beställa till henne, men det passade ju perfekt till hennes bruna hår och kändes väldigt Blair i Gossip Girl. Nu har Jenny dock fyllt lagret på igen, så nu (i skrivande stund iallafall) finns flera olika varianter i webbshoppen, HÄR.

 

Nu ska jag ta och väcka Doris, hon sover tills jag lämnar sängen och trots att klockan närmar sig lunch har jag inte gjort det än (lite handbakis efter middagen igår). Men nu är det hög tid för att hasa sig upp och låta Doris få komma ut på en liten runda innan vi landar här inne i sängen igen och fortsätter kurera och vila hand.

Vi hörs snart igen vänner,

 

 
 

2 kommentarer till “APEROL SPRITZ, DIADEM & EN VILA-HANDEN-HELG

  1. Hej söta Nicole. Hörde just i finsk radio om neuromodulering i behandling av kronisk smärta. Kunde det vara något för dig? Kram Ghita

    1. Tack snälla du för att du tänkte på mig. <3
      Operationern jag gjorde i ryggen för några år sedan var olika typer av neuromodulering, tyvärr lyckades ju ingen av dessa.
      Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg