TJUVSTARTA MED SOMMARPLAGGEN

  

Bästa sättet att tjuvstarta sommaren den här våren är att bära sommarklänningar över jeans.

 

Förra veckan när Emma och jag var nere på fiskrökeriet och åt räkmackor passade vi även på att riva av lite bilder på dagens outfit nere på stranden. Solen sken som ni vet och det var sommar i luften men ännu lite för kallt för barbent.

 

 

Så jag körde off shoulder-klänningen från Fine (härifrån) (ännu ett plagg jag drömt om och längtat efter sen förra sommaren på mässan) utanpå ett par gamla jeans.

 

 

Vit och blå-randigt i 100% bomull, det blir inte mer sommar än så för mig. Dessutom en perfekt match med klockan jag fick i födelsedagspresent med den blå urtavlan.

 

 

Jeansen är säkert fyra år gamla från One Teaspoon men de kommer alltid fram när våren och värmen är på ingång. Sneakersen från Adidas är också favoriter som kommer fram varje år.

 

 

Och snart, snart är det nog tillräckligt varmt för att kunna bära klänning utan jeans. Då tänker jag att denna kommer att få följa med både som strandklänning över bikinin och på grillmiddagar med ett par sneakers och skinnjacka eller jeansjacka utanpå när sommarkvällen blir kylig.

 

   

 

Men så tjuvstartar jag sommargarderoben alltså, med klänning över jeans.

 

Och nästa vecka är vi inne i maj hörni, det känns som att vi kan räkna ner dagarna tills vi kan skippa jeansen och köra klänning med bara ben istället.  H E J A!

 

4 kommentarer till “TJUVSTARTA MED SOMMARPLAGGEN

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg