FÖDELSEDAGSFIRANDE PÅ YSB

 

Förra veckan var vi alltså på YSB för att fira Jennys födelsedag.

Man älskar ju det där stället, även om man är dålig på att utnyttja det när man har det så nära. Men då njuter man ju desto mer när man väl unnar sig ett besök. Och den här gången hade vi alltså skäl att unna oss lite lyx eftersom Jenny alltså fyllde år, trettio igen påstod hon…

  

 

Jag var lagom nöjd som ni ser.

Emma och jag började med en promenad ut på bryggan under tiden som Jenny låg inne i ett behandlingsrum och sov med öppen mun medan hon fick en ansiktsbehandling.

 

 

Det blåste och var inte alls speciellt vårigt i luften, men ljuset var som alltid magiskt vid havet och badrockarna värmde bra.

 

Men vi gick tillbaka för att krypa ner i en av de varma utomhus baden istället och diskuterade om vi senare skulle våga oss på ett dopp i havet ändå kanske?

¨

Emma var också nöjd.

Och nu högg det till i mig av saknad när jag såg den här bilden, vill att hon ska bo här och inte i Berlin nu.

 

 

Inne i spat var det ljus, lugnt och magiskt som vanligt.

 

När Jenny kom ut från sin behandling lagom sömndrucken så gick vi till spa-cafét för lite försenad lunch.

 

 

Deras räkmackor går nämligen inte av för hackor.

 

 
 

Också blev det paketöppning för födelsedagsbarnet.

Innan vi återvände in i spa:t.

 

 

Födelsedagsbarnet var såklart smashing i baddräkt från egna butiken.

 

 

Efter att ha värmt oss ordenligt i poolerna inne på YSB bestämde Emma och jag oss för att det nog var läge för det där badet nu. Nu eller aldrig liksom. Emma var först i och som ni ser på bilden kom hon inte längre än till tårna innan hon springande vände om…

 
 

 

Sen stod hon på lagom avstånd och betraktade mig när jag utsatte mig för tortyren att genomföra ett snabbt dopp. Obs, utan huvud, annars hade nog hjärnan förfrusit för det var i n t e varmt kan jag meddela.

 

 

Men man är ju ändå ganska nöjd när man tagit året första dopp i april, det måste jag säga. Speciellt efter att Emma som doppade sig tre gånger i isvaken inne på spa bangade.

 

 

Sen gick vi in och värmde oss igen. Det behövdes.

Och Jenny hade simövningar med oss i poolen, gammal simmare som hon är.

 

Sen vips var tiden ute och vi fick skynda oss in i omklädningsrummet och byta om. Emma skulle vidare på annat födelsedagsfirande men Jenny och jag fortsatte på YSB med middag i restaurangen, deras hamburgare med smaaala pommes och tryffelmajjo är ju too die for så det kan man ju inte missa när man är där och det är födelsedag och allt.

 

En finfin dag helt enkelt med två älskade som båda envisas med att bo på tok för långt bort åt olika håll. Dumheter, det borde vara förbjudet att ha vänner på längre än en timmes avstånd.

 
 

 

Rekommenderade inlägg