FREDAGSBLOMMOR, FREDAGSFRANSAR OCH LOPPIS

I brist på fredagsblommor denna veckan så får förra veckans maffiga bukett med ett hopplock från blomsterhandlaren på torget duga. Årets första pioner, s o m jag har längtat. Måste köpa nya snart igen då dessa tyvärr gav upp redan i början av veckan.

 

 

Så inga fredagsblommor här idag alltså, men istället har jag varit och skaffat mig fredags-fransar.

De har nämligen börjat med Yumilashes på Parelle och jag som varit sugen på denna behandling i flera månader bokade in mig på första lediga tid och har sedan dess (typ en månad) längtat till denna dag. Och WOW säger jag bara, är så grymt imponerad och SÅ nöjd med resultatet. Vet inte hur många gånger jag kollat mig i spegeln efteråt och imponerats av mina fransar. Ska försöka göra ett inlägg med före/efter-bilder snart för detta var verkligen något jag varmt kan rekommendera.

 

Så bilder på Yumi-fransarna kommer så snart jag orkat tömma kameran, men nu är det fredagkväll -Doris och jag har krupit ner i sängen och jag tänkte plöja något på Netflix.

Och sen ska jag försöka tänka ut vad jag har att rensa ut här hemma. På söndag ska jag nämligen stå på en loppis med ett gäng andra tjejer och sälja saker, nog mest kläder för min del. Tyvärr har jag inte riktigt hunnit med den stora rensningen som jag hade planerat inför detta pga allt som hänt kring Lyra och att jag varit hemma hos mamma en hel del. Men nu ikväll försöker jag rensa i huvudet och tänka ut vad jag ska plocka fram imorgon, sen blir det hand-vila för hela slanten så jag är redo för loppis på söndag. Känner redan hur skönt det ska bli att bli av med lite saker.

 

Men nu: Netflix och Cola zero i sängen med min lurviga älskling.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “FREDAGSBLOMMOR, FREDAGSFRANSAR OCH LOPPIS

  1. Så nyfiken på Yumi-fransarna då jag velat prova det. Ser fram emot ditt inlägg

Comments are closed.