MIN DAG I BILDER

 

 

 

Jag tänkte att vi kanske kunde titta på min dag i bilder från iPhonen, i brist på annan blogg-inspo från min sida.

Idag har varit lik de flesta andra dagar sen hundattacken förra måndagen, Doris och jag har tillbringat våra dagar med att hålla Lyra sällskap och vakta så att hon inte biter eller kliar i såren och dränagen.

 

 

Det är riktig sommarvärme nu, så vi låg ute i trädgården alla tre. Jag fyllde tappkranen med vatten, apelsin, hallon och mynta åt mig, och massa is. Svalkade riktigt gott i värmen.

 

 

Sen kom min moster och löste av vaktandet medan jag tog en paus för veckans terapitimme.

 

Och när jag kom tillbaka åt jag lunch i skuggan med en tidning som sällskap.

 

Sen målade jag naglarna i en av mina favoritfärger såhär års, Status Symbol -ett Essielack som alltid finns i min samling.

 

 

Jag vet inte hur Doris känner men själv längtar jag tills på måndag när jag har bokat in henne för helrenovering på spa. Hon är v e r k l i g e n i behov av den där sommarklippningen nu, stackarn!

 

 

Sen slumrade dessa två lite till i skuggan innan mamma kom hem från jobbet och jag kunde åka hem till mig igen och landa i soffan som jag inte lämnat sen dess, och det kommer jag nog inte göra resten av kvällen heller.

 

Så ja, lite så har min dag sett ut genom linsen på iPhonen.

 

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “MIN DAG I BILDER

 1. När min goldenspaniel blev attackerad med dränage och stygn som resultat. Under tiden såret läkte (15 cm långt på bogen,) ville han ha t-shirt på sig, stog blixtstilla när den var av, tisha på och han var som vanligt. En dag började han dra i den och efter det vägrade ha den på sig igen. Fem år senare är det han som visar mig om det är en pålitlig hund eller inte som vi möter. Direkt efteåt var jag superskraj för andra hundar skulle attackera, och det gjorde honom nervös. När jag kunde lägga det åt sidan så lade han det åt sidan. Enda återstående problemet är att han slutade leka med hundar , leker bara med vuxna nuför tiden… Hoppas Lyra återhämtar sig kroppsligt och mentalt. <3

 2. Vilken tur för Lyra och din mamma att de har Doris och dig som rycker ut och passar och pysslar om. Stackars Lyra! Hoppas hon snart mår bättre. Och långhårig eller ej, men Doris är ju bedårande söt!

 3. Hur går det för lilla Lyra?

  Kul att följa din dag med bilder :).

  Kram

 4. Tänker på Er 💗 och Hoppas att allt går bra.
  Fint inlägg om än sorgligt med tanke på Lyras situation och Er sorg över det som hänt. Underbar färg på nagellacket, förstår att det är en favorit. Pussar till Lyra och Doris.
  Ljusa Omfamnande Omtake Kramar från Ninni.

Comments are closed.