YUMI LASHES

 

 

Ja, jag var ju och gjorde Yumi Lashes förra veckan och lovade ju före och efterbilder på det. Jag är ju sjuuukt imponerad över resultatet själv som sagt.

När jag kom dit såg jag ut som ovan, enligt gulliga Ingrid som gjorde fransarna hade jag ganska mycket fransar så jag antar att det är för att de var raka och väldigt ljusa i topparna som de knappt syns på bilden ovan.

 

 

Behandligen tog typ 1 1/2 timme, alltså ungefär så lång tid som det tar att göra lösfransar.
Först lägger hon upp fransarna på en slags mall, och sedan görs behandlingen i ett antal olika steg.

 

 

Här till exempel har hon lagt på medlet som ska göra att fransarna fixerar sig i den där perfekta böjen som mallen har.

 

Hela behandlingen är vårdande för fransarna och ska inte jämföras med en lashlift som snarare sliter på fransarna tydligen. Jag har själv gjort lashlift en gång och måste säga att det är en helt annat resultat med detta, böjen är densamma men med Yumi kapslas liksom fransarna in i keratin och upplevs därför som både tjockare och lite längre. Efter tre behandlingar ska man tydligen också kunna se att fransarnas kvalitet förbättrats, så det är lite som spa för fransarna kan man säga.

 

 

 

 

Och resultatet! Sjukt nöjd som sagt.

Mycket mer effekt än av lashlift och mer naturligt än fransförlängning, och som sagt en behandling som snarare är vårdande än sliter på fransarna till skillnad från de andra två.

 

 

Före/efter!

-Är det inte helt galet vilken skillnad?

På före-bilden så ser man ju knappt fransarna och efter når de ju för tusan nästan upp till brynet på vissa ställen. Galet!

 

Så ja, Yumi lashes kan jag verkligen varmt, varmt rekommendera såhär långt. Får väl återkomma sen när jag sett om resultatet håller i sig så länge som utlovat också, isåfall är det nästan för bra för att vara sant.

 

 

7 kommentarer till “YUMI LASHES

  1. Så fint. Nu ska jag försöka hitta någon tid för detta åt mig, i Göteborg. Tack för inspirationen

  2. Jösses vilken skillnad. Och då har du inte ens mascara på dem, eller? Helt fantastiskt. Måste också hitta någon stans i Göteborg att göra detta.

  3. Du ser så sommarfräsch ut, fina fräknar det har min dotter oxå. Det blev väldigt naturligt och fint med fransarna.
    Hoppas hunden är bättre nu, min hund blev oxå biten det var inte kul med dränage och tratt och penicillin .Den andra hundägarens fel men inte vill de betala fast det är lag på det .hoppas du kan sola och bada nu när vi har så fint väder.
    Kram Yvonne

    1. Nej inte alls, men man måste ju blunda i typ två timmar, det är väl det enda som kan vara lite jobbigt 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg