ADA <3

 

Och på temat ljusglimtar kommer ju såklart den här lilla stjärnan högst i topp.

Faster älskling, som hade hunnit bli stor sen jag sist såg henne. Vilket kanske inte var så konstigt med tanke på att hon typ mer än dubblat sin livslängd sedan vi såg senast i februari, h j ä l p stoppa tiden. Så även om vi inte fick så mycket tid ihop på grund av baksmällor och annat så var det mer än vi fått hittills i hennes korta liv -så jag njöt i stora drag.

 

Och vet ni vad det bästa är? Idag kommer hon hit, till Ystad för en hel veckas semester och jag som l ä n g t a t sen vi stängde dörren om oss i Horten för tre veckor sedan kan knappt sitta still här nu. Så nu ska jag ta mig ur sängen, få på mig kläder och bege mig hem till mamma för att se om dom har anlänt ännu.

 

Så vi hörs snart igen!

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “ADA <3

  1. N, De här bilderna gör mig så glad…så mycket kärlek, tillit, lycka och söthet i dem…jag är glad för Din känsla och upplevelse.
    Bilderna talar så tydligt om Er relation 💞. Hoppas Du får en bra vecka med mycket närvaro tid tillsammans med Henne 💗 !
    Varma Ljusa Omfamnande Kramar från Ninni.

  2. Åh vilken underbart fin kärlek dessa foton förmedlar. Nu önskar jag dig den BÄSTA sommarveckan med din lilla (stora) kärlek. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *