BESÖK, HALLOUMI & SOLSKEN

 

Igår var det alltså äntligen för norgebesök. Jag var pepp som ni vet och kom såklart hem till mamma innan besökarna hunnit anlända.

Så här står jag och väntar, klädd i min bästa sommarklänning från årets rea hos Jenny. Hade nästan glömt hur fin jag tyckte den där klänningen var på mässan i fjol eftersom produktbilden inte ser så himla rolig ut. Klickade hem den mest för att jag gillade mönstret och färgerna så mycket på den långärmade i samma tyg som jag köpte i våras, så det blev en glad överraskning när den kom hem och visade sig vara den perfekta sommarklänningen. Så perfekt faktiskt att jag genast beställde den i blått med, är det rea så passar man ju på. Och glasögonen är mina nya Gucci som jag köpte i 7-års-present åt mig själv i maj, rosa och glitter liksom- vad kan gå fel då?

 

Glasögonen hittar man här

Klänningen här

Skorna är ett par Limited edition från Adidas så de verkar tyvärr inte finnas kvar.

 

Sen kom dom äntligen, och den här lilla solstrålen mötte mig med det största av leenden.

 

 Vi bytte snabbt om till UV-dräkt och solhatt (eller ja, vissa av oss, jag behöll klänningen på) och testade alla leksaker som den stolta farmorn bunkrat upp med inför besöket.

Så satt vi där i skugga, tuggade på spadar och bara njöt.

 

Det är inte klokt egentligen, hur mycket man kan älska en så liten människa.

 

 

Så skulle det promeneras såklart, har man precis upptäckt storheten i att stå och gå kan man ju göra det i evigheter utan att tröttna det minsta. På styva ben på gräsmattan lutad mot gåvagnen eller med ett lillfinger av farmor i varje hand.

 

 

Sen när eftermiddagsvärmen i trädgården blev för mycket plockade vi fram Adas nya pool och invigde den.

Alltså jag D Ö R söthetsdöden, hon är det gulligaste jag vet.

 

 

Efter det hängde vi baddräkterna på tork och ja, jag hade g i v e t v i s shoppat matchande baddräkter till Ada och faster, allt annat vore ju otänkbart. (Köpte dessa på h&m i våras, de verkar slutsålda nu)

 

När vi hade badat, torkat och Ada somnat för kvällen gick vi ner till matmarknaden på torget för att handla kvällsmat.

 

 

Tyvärr så hade de flesta redan plockat ihop, fast det var över en timme kvar tills stängning så det slutade med att vi handlade grekiskt i en av vagnarna som brukar stå där istället. För mig blev det halloumi-tallrik med bröd, pommes och massor av tzatziki som vi åt hemma i trädgården med ett glas iskallt rosé.

 

Ja, mycket bättre än så blir nog inte en lördag i juli faktiskt.

Tre älskade på besök, halloumi och solsken -Jag behöver inte mer.

 

6 kommentarer till “BESÖK, HALLOUMI & SOLSKEN

  1. Härlig dag med sötnosen Ada o h föräldrar. Kan inte bli bättre. Så himla fin bild när hon sitter i poolen💕

  2. Härliga bilder på dig o en liten sötnos. Älskar klänningen 😍 Undrar; om du orkar svara hur är den i storlek?

    Kram Magdalena

  3. Så fint inlägg full med kärlek och allt underbart Du delar, kära fina Nicole.
    Glädjs med Dig i Din upplevelse.
    Ljusa Kramar från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg