VARA SÅ STILLA SÅ MÖJLIGT OCH HA ETT RAFFLANDE VÄSK-DRAMA

 

Här hittar ni mig hela helgen, från och med i fredags har jag stängt in mig hemma och vilar handen så att den ska vara i så bra skick det bara går på tisdag när det bär av till Berlin.

 

 

Hemma-uniformen är på, helt klart det bästa med att hösten bestämt sig för att göra entré tidigt i år är att man får plocka fram kashmiren ur garderoben och mysa in sig. På inköpslistan för hösten står ett par nya kashmirbyxor då mina gamla verkligen gjort sitt och bokstavligt talat föll isär i våras sorgligt nog.

 

 

Jag hade två saker på min att-göra-lista för dagen, tvätta sminkpenslar och hämta resväskan på vinden.

Penslarna är tvättade och ligger nu på tork så när jag skrivit klart det här så ska jag kila upp på vinden och hämta ner väskan. Jag ska bara bestämma mig för vilken väska det blir den här gången, dvs hur mycket jag ska shoppa… Är lite sugen på att ta den största (minns hur sprängfylld den andra var vid hemresan ifjol…) men inser också att det är liiiite stört för en tredagars-tripp till Berlin. Men jag kan ju alltid försvara det med att Amanda reser med handbagage så hon kanske behöver stoppa ner något i min väska med, då är det ju toppen med extra plats. Men så är det ju det där magiska med väskor som göra att ju större man har ju mer stoppar man i, så det slutar väl med att jag fyllt den största själv redan vid avresa från Sverige.

Nåja, fortsättning följer i detta rafflande väsk-drama.

 

 

Sen ska jag tillbaka hit till soffan och invänta min halloumiburgare med avokado från max som är på ingång och se om jag kan hitta något kul på Netflix att försvinna in i resten av kvällen.

Hoppas att ni har en fin helg!

 

 

3 kommentarer till “VARA SÅ STILLA SÅ MÖJLIGT OCH HA ETT RAFFLANDE VÄSK-DRAMA

 1. Å vilka fina myskläder. Var hitta?
  Å taklampan sen…😍
  Hoppas du kurerar dig ordentligt nu så du är i bästa möjliga skick inför resan och att den blir fantastisk!!

  1. Åh, det är gammalt som gatan tyvärr.
   Tröjan är en gammal i kashmir med hål lite varstans från h&m och byxorna minns jag faktiskt inte, kan vara Kappahl eller Lindex, men de är också flera år gamla. :/

   <3

 2. Beställde klänningen från Zara i svart och rost så mysiga ! Tack för tips ( trevlig resa)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg