NÅGON VILL FÖLJA MED TILL BERLIN

 

 

Doris tycker inte om det här med att jag packar väskor, hon ser alltid till att krypa upp i min handväska om den råkar stå på golvet när jag ska iväg och nu har hon alltså intagit resväskan. Men hon får stanna hemma den här gången, jag tror inte att Berlin skulle falla henne i smaken ändå om jag ska vara ärlig, hon har det bättre hemma hos mamma tillsammans med Lyra. Och på tal om väskan, jag satsade på den lite mindre och vi får väl se om jag tycker att det var en lika bra idé när det är dags att packa väskorna och resa hem igen…

 

Så idag är det fjärilar i magen, lite resfeber, med vetskapen om att det kan gå åt skogen med handen redan på vägen ner om vi har lika otur med flygningen som vi hade på hemresan sist. Men då har jag Amanda som jag vet kan förlita mig på till 100% tills jag är kapabel att ta hand om mig själv igen, så det ska nog bli bra. Bara håller alla tummar jag har (ehhh, en då?! Kan någon låna ut sin?) för att resan ner går bra och sen tar vi det därifrån.

 

Så, nästa gång vi hörs är jag kanske i Berlin. Eller så är jag hemma igen och har genomlidit en rese-baksmälla. Men datorn åker med och kanske uppdaterar jag något, annars kommer jag iallafall uppdatera instagram. Om inte något händer på resan som gör att jag i n t e kan uppdatera där heller. Ja, vi får se helt enkelt. Nu svamlar jag av nervositet känner jag, detta blev ett väldigt oklart inlägg, men så får det väl vara ibland.

 

Nu ska jag gosa ur det sista goset ur hon i väskan innan hon blir hämtad och sen blir det en tidig kväll med tanke på att det är uppstigning typ mitt i natten för avfärd mot flygplatsen.

Vi hörs när vi hörs, vänner. Ha det fint så länge <3

 

 

 

10 kommentarer till “NÅGON VILL FÖLJA MED TILL BERLIN

  1. Åh, hoppas och håller tummarna så hårt jag bara kan! Må det gå vägen<3 Tycker du är så himla modig som vågar åka. Lever själv med daglig smärta och får lik dig också en smärtbaksmälla, med allt vad det innebär av minsta lilla, fast i revbenen för mig. Önskar verkligen att du får en fin resa där du kan få njuta och umgås!<3

  2. Håller båda tummarna att du får en helt fantastisk resa och att du slipper en allt för hemsk handbaksmälla!

  3. 👍👍 retroaktiva tummar till Dig! Hoppas att resan var behaglig så att Du kan få en härlig vistelse i Berlin! 😘

  4. Hoppas du mår bättre snart 💜 Är så taggad på när dina snygga höstoutfits börjar dyka upp här! Du är så snygg och har underbar stil 😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg