Den perfekta söndagen

 
IMG_5888
 
 

Luncha med en älskad vän, strosa runt på Emporia, dricka ischai i varsin mjuk fåtölj på Espresso House, för att sedan landa hemma i soffan med en Abbe på magen och ett stort fat kardemummabullar på soffbordet som pappa bakat och kommit förbi med. Vad mer kan man begära en söndag? Inte mycket tycker jag.

 

(Attiraljer uppifrån och ner; Armband med personlig text present från kusinen inför förra operationen, Armband med fjäder Pearls For Girls, Armband med evighetssymbol och ring. Fetstil=länkar)

 
 

Banditen-post-signature

 

14 kommentarer till “Den perfekta söndagen

 1. Hej! Jag kommenterar alltför sällan bloggar (typ aldrig) men jag måste säga att jag verkligen blir inspirerad av din. Vilken livsnjutare du verkar vara trots hemsk smärta och dåliga dagar. Jag beundrar dig. Dessutom (om jag ska vara lite ytlig;)) så gillar jag dina shoppingtips, hihi! Det låter som att du har haft en härlig söndag!! Kram Petra

  1. Hej Petra!
   Tack för fina ord.
   Och ytlig måste man vara, det är livsnödvändigt anser jag! 🙂
   Kramkram!

 2. Hej!
  Hittade din blogg bara för någon vecka sedan, så döm om min förvåning när jag helt plötsligt ser dig på Emporia idag =) Väldigt vacker i verkligheten med =)

 3. Hej fina,
  Vilken fin blogg du har! Jag har kikat in här några gånger innan men inte förrän nu läste jag din berättelse om hur du blev den enarmade banditen. Det ryser i mig när jag bara försöker föreställa mig din smärta. Hua. Jag hoppas innerligt att du kan få må lite bättre efter ingreppet i oktober. Njut av höstluften fram till dess och din fasligt fina present du fick häromdagen. Vilka underbara skor! Så läckra! Ha en fortsatt fin söndag. Lät som en härlig dag.
  Kram Linda

  1. Det hoppas jag med, skräckblandad förtjusning kan man nog kalla det. För huuuu vad jag hade velat ”slippa” det där ingreppet.
   Skorna njuter jag av mest hela tiden, materiell kärlek. 😀
   Stor Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg