Modevisning och kalasdags

 
 

Jag bjuder på en dagens från kvällen och ett litet bildregn från det jag lyckades fånga på bild.

 
 
IMG_8627_edited-1
 
 

Underklädesbutiken visade upp ninjadräkter med vackra underkläder utanpå, det tyckte Sofie och jag var vansinnigt roligt och satt och viskade och fnissade åt om de inte skulle våga sig på en ninjaspark. Men det gjorde de inte. Tyvärr. Det hade helt klart gett kvällen ett extra lyft.

 
 

IMG_8649_edited-1

 
 

En av skobutikerna visade skorna hängande i paraply. Festligt!

 

Sedan var det alltså äntligen dags för favoritbutiken nummer ett i stan; Ordonnance.

Nedan följer några av mina favoriter av det de visade upp.

 
 

IMG_8693_edited-1

 
 

Ponchojackan från Nümph bara skriker mitt namn. Poncho är det absolut bästa plagget att äga som Enarmad Bandit.

 
 

IMG_8706_edited-1

 
 

Döskalletröjan är en nyhet som gärna hade fått flytta hem till mig.

 
 

IMG_8738_edited-1

 
 

Tischan ovan har jag i vitt och den är så härlig i materialet. Paljettkjolen kärade jag ner mig i redan i januari när jag såg den på modemässan. Jag kan ha haft ett finger med i spelet när den hamnade på butikshyllan hos Ordonnance.

 
 

IMG_8741_edited-1

 
 

Silkesblus från by TiMo och en döläcker väska från Cowboybag som jag försöker motivera ett köp av. Lagom stor för att packa övernattnings-grejer inför operation och ett par dagar på sjukhus säger jag och tittar på Sofie. Vem kan säga nej till det? Nej, den måste jag nog köpa. Ja, måste. Ni vet. Min andra cowboybag har jag använt flitigt sedan jag köpte den för lite mer än ett år sedan. Då är det väl okej att utöka samlingen en med en i modell större med? Jag menar för att packa sjukhus-övernattningar i ? (Jag sa ju att det är omöjligt att säga nej till den.)

 
 

IMG_8690_edited-1

 
 

Det var lite glimtar från modevisningen det, modevisningen som jag precis försökt vilat upp mig ifrån. Så pass uppvilad att jag kan bli skjutsad ner till Ordonnance för födelsedagskalas. Butiken fyller nämligen tre år och det har utlovats bubbel, ost, erbjudanden och en stol med amningskudde. Ja, det sista var för mig, det andra gäller alla som kommer förbi. Och blev ni sugna på något från catwalken så finns det mesta på redbea.se tror jag.

 
 

Men innan jag rusar så ska jag passa på att presentera vinnaren av ett par sprillans nya Please jeans från just Ordonnance/redbea.se.

 

Och vinnaren är….

*trumvirvel*

Elisa H

Grattis, du kommer att få mail från Ordonnance/redbea.se i dagarna.

 

Och hörrni, om ni handlar i deras webbutik (www.redbea.se) i helgen när de firar födelsedag så skickar de med en liten present.

Jag vet, det är galet. Att vi får present när det är de som fyller år, men så ska det tydligen gå till säger Helene och vem är jag att protestera?

 
 

Banditen-post-signature

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Modevisning och kalasdags

 1. Så snygg du är. Och den där blusen du har på dig blir jag genast väldigt sugen på. Fina saker på catwalken. Jag och kollegan drar till Ystad om en vecka för konferens på YSB och då ska vi minsann köra en frukost i stan och sedan shopping på Ordonnance innan vi tar oss till YSB….tjohooo. DEt gäller att prioritera vad man lägger sin flex på 🙂

 2. Mycket snygga plagg. Väskan var helt klart snygg och tycker du gör rätt i att köra den =)
  Ha en fortsatt trevlig dag.
  // Tess S (fd. istla.se)

 3. Står det ditt namn på ponchon så bara måste det stå mitt namn på döskalletröjan!! Den är ju hur fin som helst! O en cowboyväska är ju hur fint som helst, skulle kunna tänka mig en sån jag också… 🙂

 4. Silkesblusen från by TiMo vill jag ha. NU!! Tack för att vi fick följa med på visningen genom dina bilder. Kul!
  Kram Linda

 5. Vad kul att du kom iväg och hade en mysig kväll!
  Jag älskar de där stövletterna du har på dig, de är verkligen supersnygga!
  Ha en fin fredag,
  kram!

 6. Snygg tröja den där med döskalle!!! Vilket märke är det? Hittar inte den på redbea’s hemsida! Kram!

Comments are closed.