Bilder i brist på text

 
 

IMG_0323

 
 

Jag bjuder på lite bilder i brist på orken att skapa någon form av text. Bilderna är ett par veckor gamla och får mig att längta ut. Idag skiner dessutom solen ute och det är sådär perfekt höstväder.

 
 
IMG_0334
 
 
IMG_0350
 
 

Mysigaste koftan som är ett riktigt fynd (härifrån), skönaste och varmaste sjalen i ull/silkes blandning som hann bli en riktig favorit innan jag bytte kläderna mot pyjamas(härifrån), sköna chinos från förra hösten, de där skorna från Åhlens som jag tipsade om för ett tag sedan och vantarna har jag köpt på en höstmarknad för några år sedan.

 
 
IMG_0351
 
 
IMG_0338
 
 

 Hoppas att ni får en fin helg,

 
 
Banditen-post-signature
 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Bilder i brist på text

  1. Finaste du! Var längesedan jag kommenterade här inne, men går in varje dag för att hålla koll på dig:) Skönt att du nu är på ”andra sidan” av operationen och jag hoppas innerligt att den blev lyckad! Kram

Comments are closed.