Saffransbullar a lá Banditen

 
 

IMG_2996

 
 

Årets första saffransbullar i det här köket blev till tidigt imorse.

Ja, om man inte kan sova så kan man väl lika bra ställa till med bullbak. Då har man ju dessutom frukosten färdig sedan, perfekt!

 
 
IMG_3010
 
 

Jag har de senaste åren gjort saffransbullarna a lá House of Philia med mandelmassafyllning ni vet? Ja, de är väl kända i hela bloggsfären vid det här laget.. Och mmmm, de är verkligen urgoda, så en omgång såna måste jag klämma in innan jul med. Eller efter för all del, lussebullar passar alltid.

 

Nåja, i morse blev det inga Philia-bullar iallafall. Nej, jag hade sett saffransbullar med vanilj/smörfyllning på ett fik och fått för mig att det där var något som jag tvunget skulle testa.

 
 
IMG_3014
 
 
IMG_3021
 
 

Sagt och gjort, Saffransbullar a lá Banditen blev det, och de var inte fy skam de heller vill jag lova er. Bästa frukosten hittils i år, om jag får säga det själv.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

11 kommentarer till “Saffransbullar a lá Banditen

  1. Ett tips är att baka saffransbullar med vit choklad, ser ut som vanliga kanelsnurror – men är gula av saffran och smakar himmelskt. Har aldrig ätit godare bullar än det!

  2. Både ser och låter gott! Och visst är de där tekopparna bara de bästa i världen??!! Jag har en vit och en lila – love love love!!
    Ha en toppentisdag, trots att Ystad bara bjuder på regntunga skyar, som någon sjöng 😉

  3. Det är fullmåne eller nåt sånt nu väl? Tycker man hör från alla möjliga att det är svårt att sova. Men om sömnbristen resulterar i nåt sånt där så kan det ju faktiskt vara värt att gå upp lite tidigare. Bullfrukost låter smaskens!!!
    Kram!

  4. Oj, vad goda de ser ut. Skriv gärna recept. Jag vill också prova världens bästa frukost 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg