Handbakis efter frost-fotografering

 
 

IMG_3881

 
 

Lite smått handbakis här idag, igår var ju Emma här och jag lekte modell i en ursnygg klänning och ett par döcoola strumpbyxor. Emma skulle nämligen fotografera åt Memelie och behövde någon att hänga kläderna på,  och då är jag ju inte sämre än att jag ställer upp.

Dum vore jag annars, det finns få saker som jag tycker är så roligt som att ha Emma bakom kameran allvarligt vevande med armen med instruktioner om hur jag ska titta eller stå.

För att sekunden senare bryta ihop för att jag poserar som Britney Spears och inte vet hur jag ska böja benen (jamen jag sa aldrig att jag var bra på det där).

 
 

IMG_3896

 
 

Om det blev några bilder att använda eller om jag ser ut som Brittan på omslaget till Born to make you happy  på alla bilder återstår att se.

Kul hade vi iallafall, och det är ju huvudsaken har jag hört. Hoppas Memelie håller med om det också bara…

 

Men idag, idag är det inga fotograferingar i köldgrader som gäller. Det är duntäcke, pyjamas och Netflix som gäller. Också en ispåse på handen såklart.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

7 kommentarer till “Handbakis efter frost-fotografering

  1. Vi har fått se några av bilderna och du är lika snygg som en klassisk Hollywoodstjärna som vanligt. Självklart ska man ha kul också! Det är precis vad vi hoppas våra kläder ska få vara med om. Kul saker som fotografering, party, födelsedagar, första daten, resor eller vad sjutton man nu kan komma på att man vill göra med just våra kläder på. Tack för att du ställde upp! Kram!!!

  2. Jag har fått se några smakprov på bilderna från Emma och du min sköna ser inte alls ut som Brittan på alla bilderna. Snarare Brigitte Bardot eller någon annan sval, klassisk Hollywoodstjärna, som får en att sucka lite sådär avundsjukt. Hoppas du inte frös alltför mycket… eller att det iallafall var värt det. Tack söta för att du ställde upp! Kram!!!

  3. Alltså det är är faktiskt lite taskigt – påstå att du har foto på dig där du inte ser det minsta Hollywood-aktig ut och sen inte visa de. Nej nej nu får allt Emma ge dig bilderna så vi också kan få se om du verkligen kan vara en Brittan lookalike. 🙂
    Men du är inte riktigt klok det vet du va? Gå ut i det kalla i bara klänning. Brrrr fryser ju bara jag tänker på det. 😉
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg