Nätkärlek

 
 
IMG_3730

 
 

Först av allt vill jag säga TACK.

Tack för alla fina ord som trillat in efter gårdagens inlägg. Jag har suttit med rödblossiga kinder och sugit åt mig så mycket jag bara kunnat av all pepp och beröm ni kommit med.

För visst är det som någon klok person skrev i kommentarsfältet igår:

 

Ord är som plåster, lätta att sätta dit men svåra att ta bort.

 

Och lyckligtvis gäller inte detta bara de hårda orden, de som är uttalas för att skada. Det gäller också alla de ord som är av kärlek. Som de som fick mina kinder högröda, era fina ord.

 

Jag vill också berätta att jag under gårdagskvällen på instagram fick en ursäkt av personen som skrev kommentarerna.

Där hon också skriver ”Blev så förvirrad, du verkade så klok och seriös och så fick jag inte ihop det med bilderna.”

Jaha? Vad svarar man på det?

Jag svarade att frågan såklart är fri, men att det finns olika sätt att ställa den på, om man nu känner sig ”förvirrad”.

 

Hur som helst, era fina ord sitter som sagt som plåster kring mitt hjärta.

Nätkärlek, alltså. Så mycket starkare än näthat.

 
 

Banditen-post-signature

 
 
 

6 kommentarer till “Nätkärlek

  1. Du får tänka som så att du har nu lärt den här personen att hon måste tänka sig vad hon säger framförallt också HUR hon säger det. Du vände hatet till ngt fint, en lärdom. Det är banne mig förbannat bra gjort!
    Kram på dig!

  2. Varför tänker man inte innan säger eller skriver något elakt? Hon blev ”förvirrad” – säkert. Tur är att det finns mer snälla människor än elaka.
    Du är en underbar människa!
    Kram, Magdalena F

  3. hej min lilla vän ( med världens största hjärta)
    ja ord är vekligen inte att leka med…men som jag brukar säga, tomma tunnor skramlar mest!
    Du är verkligen bedårande vacker på denna bild, ser så busig och förväntansfull ut.
    Önskar dig en god fortsättning på sommaren och må alla elaka tungor tystna för gott.
    kram Mia

  4. Du är så fin på alla sätt och vis. Jag blev väldigt upprörd av det du fick uppleva igår. Det ska du inte behöva uppleva. Det finns som du också skriver, olika sätt att skriva saker på. Tro mig, vi är många som ser din kämparglöd, din kärlek och glädje i dig, din blogg och din text. Och vi älskar att läsa det du skriver varje dag. Och vi kikar inte till din blogg för att kritiskt granska den. Nej jag gör det för att du ger så mkt inspiration. Du är bäst, glöm inte det:). Kram Gabriela

  5. Jaadu, jag fattar inte hur hon tänkte.. Å att hon upprepande ggr frågat/konstaterat/kommenterat samma sak! *skakar på huvudet* vi får hoppas hon lärt sig en läxa! Du är värd all kärlek. Kram

  6. Jag brukar inte kommentera utan bara läsa din blogg och titta på alla fina bilder. Men det HÄR!! Hur klumpig får man bli?! Vräka ur sig kommentarer rakt ut i luften om nåt som man inte har full koll på. Det är ju nästan så man blir full i skratt åt den stackars människan som inte har mera vett. Riktigt pinsamt för henne.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg