Soffbyte och fredagskänsla

 
 

IMG_4892

 
 

Här står en långhårig Abbe och verkar undra hur länge jag tänkt att vi ska vara utan soffa?
Soffan var ju faktiskt hans favoritplats nummer två, efter sängen såklart.

 

Ja, jag sålde min soffa i början på veckan. Den och en till som jag haft magasinerad sedan flytten hit, i hopp om att snart få flytta till en tvåa igen. Men nu känns tanken på en tvåa tyvärr ganska avlägsen och jag tog alltså äntligen ta tag i det där soffbytet som legat och grott i snart ett år nu.

Så i helgen ska förhoppningsvis en ny komma på plats. Jippie!

 

I ett försök att ändå skapa lite fredagskänsla i kaoset som råder här så köpte jag nya liljor på torget idag.

Också har jag precis packat upp ett nytt doftljus, det doftar verkligen himmelskt!

 

Ha en fin fredag vänner!

 
 

Banditen-post-signature

4 kommentarer till “Soffbyte och fredagskänsla

  1. Nu blir jag ju nyfiken på soffan ju! Färg, storlek, fotöljer???? Och kuddar!
    Och stackars Abbe, förstår att han saknar soffan, det är ju typ hemmets bästa möbel, i alla fall när det gäller mysfaktorn.
    Ha en härlig helg!
    Anna

  2. Vad roligt med ny soffa! Jag blir alltid så sugen på förändring inför varje höst så det ska bli kul och få se bilder sen när allt är färdigt 🙂 Är själv på jakt efter ny soffa i rätta gråa nyansen.. Svårt det där när man har en bild i huvudet hur man vill att det ska se ut och få det att överrenstämma med verkligheten. Hoppas du får roligt i morgon på din utflykt 😉 Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg