Fjärilar i magen och vuxna beslut

 
 

IMG_7896

 
 

Hej måndag, och HEJ fjärilar i magen!

 

Idag väntar sjukhusbesök, ett besök jag väntat och längtat efter sedan jag lämnade sjukhuset efter operationen i oktober i fjol.

Idag kommer jag nämligen få reda på om den där nya operationen som jag nämnt lite kort kommer att bli aktuell. Det är så dubbelt det där, jag vill ju såklart inget hellre än att hoppa upp på det där operationsbordet och säga: sätt igång! men samtidigt vet jag ju vilket helvete det är efteråt. Usch och fyyyyy, känner mig allt annat än redo för det där! Men först alltså; få reda på om det blir aktuellt. Så ja, idag är det en hel flock med fjärilar inneboende i magen.

 
 

IMG_7899

 
 

Nu är det bäst att jag sätter fart här och drar på mig tröjan ni ser på bilderna. Jag gjorde nämligen ett väldigt vuxet och moget beslut och skickade tillbaka paljettklänningen och lät denna härliga cashmere-tröjan från Twist&Tango flytta in i stället. Jamen nu hör ju, att byta världens vackraste festklänning mot en stickad tröja, väääldigt vuxet beslut om jag får säga det själv. Det hade aldrig hänt för ett par år sedan, haha. Men den eventuella operationen hade såklart också ett finger med i spelet eftersom att om den blir av så kommer jag spendera årets festligaste månad iklädd en sjukhussärk, ingen paljettstass så långt ögat kan nå alltså. (Tröjan finns HÄR)

 

Oj vad klockan springer iväg. Nu måste jag verkligen sätta fart här.

 Detta känns lite märkligt; men jag ber er att hålla en tumme för att jag idag får besked om att min absoluta favoritmånad och högtid kommer att förvandlas till ett rent helvete. Helkonstigt, men ändå så självklart. Så, snälla håll en tumme eller två.

Vi hörs kanske ikväll, eller imorgon.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

37 kommentarer till “Fjärilar i magen och vuxna beslut

  1. Jag håller båda mina tummar för att det blir ett bra besök hos läkaren 🙂

  2. Här hålls inte bara en tumme, utan både tummar och tår. Hoppas så att det går din väg nu. Stor kram!!!!

  3. Håller tummarna och mina tankar e hos dig idag….Bamse kram….Lena i Färjestaden

  4. Tänker på Dig, med ljus och värme och hopp om goda besked och möjligheter för dig, Nicole. Kramar från Ninni.

  5. Håller allt jag har för att detta ska bli det bästa beslut du har fått på länge o att allt ska gå toppenbra!!!!!! Kram

  6. Jag håller båda mina tummar och mina tår. Och trodde jag på Gud skulle jag be.
    Hoppas hoppas hoppas!!
    KRAM

  7. Håller självklart alla tummar, tår, knäveck, stjärt å lår för att du får precis som du vill! Och att allt går alldeles förträffligt rätt denna gång i så fall! Kraam

  8. Håller tummar & tår för dig idag! Ps. Var precis inne på Twist & Tangos hemsida och tittade på den tröjan, looovely!

  9. Åh, hoppas hoppas fjärilarna har fladdrat färdigt nu och att du fått ett positivt besked. Håller hårt hårt i tummarna.
    Kram

  10. Åhhh vad jag hoppas att du nu fått de besked som du önskat! Håller alla tummar och tår för dig =)

  11. Men hjärtat! önskar dig mod och styrka utöver det vanliga och håller naturligtvist tummarna.
    hör av dig här snart igen så vi får veta…
    Jätte kramen från mig

  12. Håller alla tummar och tår för att du fått ett bra besked idag. Gratulerar också så mycket till att du blivit vuxen 🙂 eller kanske vuxnare och absolut i alla fall med en härlig tröja på köpet 😉 Kram!

  13. Hoppas du får ett bra besked av läkaren .Jag blir ledsen att höra att en ung flicka ska behöva ha det så jobbigt som du, önskar dig lycka till.
    En stor kram Yvonne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg