Budget-kimono & freedag!

 
 

IMG_8767

 
 

Känns som om jag skrivit det här varje fredag de senaste veckorna, men jag gör det igen:

Freeedag igen, vart tar veckorna vägen?

Kanske börjar jag bli gammal, eller så är det bara så att jag tycker att det närmar sig det där läskiga lite väl fort kanske.

Hur som helst så är det fredag idag & jag tänker försöka njuta av helgen till max.

 
 

IMG_8762

 
 

Lite senare idag ska jag träffa Amanda för lunch och kramar, annars är det inte så mycket på dagens schema. To-do-listan däremot är mils-lång just nu, men det är ingen idé att stressa upp sig. Hinner man inte så hinner man inte, inte så mycket mer att göra åt saken när kroppen minsta sagt begränsar möjligheterna.

 
 

IMG_8768

 
 

Så, nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sno ihop en liten advents-gåva att ha med när jag träffar Amanda.

Vi ses lite senare, jag tänkte titta in med ett litet black friday-tips i eftermiddag, så stay tuned!

 
 

(Och just det; dagens! Kimonon är ett budget-tips som jag klickat hem HÄR)

 
 

Banditen-post-signature

 
 

4 kommentarer till “Budget-kimono & freedag!

  1. Hoppas att du kan njuta av denna fredag och hela 1:a adventshelgen.
    Och sen håller jag tummarna för dig och operationen (är den redan den 1 december?).

    1. Hej!
      Ledsen för sent svar, jag brukar ha den störta storleken på plaggen från Sheinside, mitt tips är att alltid kolla storlekstabellen där måtten står då det kan skilja mycket från plagg till plagg 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg