Fredag & att inte vara ensam

 
 

IMG_7701_edited-1

 
 

Hej fredag & HEJ finaste läsarna som finns!

 

Såklart möttes jag av en våg av kärlek igår, förstår inte hur jag kunde oroa mig för negativa kommentarer när jag har de absolut finaste läsarna som finns. Ni anar inte hur fint det känns att ha stödet i Er. Detta ÄR ju ingen rakt igenom feelgood-blogg och kommer aldrig att bli. För om jag kan vara någon slags liten, liten röst för alla dom som kämpar i det tysta med sjukdomar & smärta som kanske inte syns utanpå så är jag g ä r n a det.

För det behövs, vi behöver alla känna att vi inte är ensamma.

 

Och här inne, här känner jag mig aldrig ensam. Jag h o p p a s att ni känner samma sak.

 

(Också hoppas jag förstås att jag kan leverera lite feelgood också ibland, det är ju den där bladningen man vill åt, men som är så svår)

 
 

IMG_7694

 
 

Nåja

Idag är det alltså fredag (vart tog den här veckan vägen?).

Gårdagens pannkaksmiddag ligger fortfarande som bomull i magen och jag ligger fortfarande kvar i sängen och vilar handen in i det längsta inför dagens äventyr. Men nu börjar klockan ticka iväg och det är hög tid för mig att komma i kläderna och bege mig iväg för att träffa Emma. Det ska fotograferas för Kung Fidolin idag och jag tänkte hänga på och agera sällskapsdam.

Jag älskar barn, älskar fotograferingar, älskar Emma och jag ä l s k a r alla ljuvliga små Kung Fidolin-plagg, så det låter ju som den perfekta eftermiddag liksom.

 
 

Ha en finfin fredag vänner!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

5 kommentarer till “Fredag & att inte vara ensam

 1. Låter som ett härligt recept på en fredag!
  Tack för att du delar med dig, jag är helt övertygad om att det är otroligt värdefullt att du är en röst..
  Ha den finaste av helger!
  Kram Anna

 2. Men åååååh jag vet inte om du vill bli tyckt synd om men jag gör det i alla fall, när jag läser om smärta som släpper i bara 12 timmar när jag fattar att du vill få den att släppa 12 timmar helst varje dag. Fina du, tycker du är strong som delar med dig och tycker om att du är en röst för andra som har en kronisk värk. För oss som får leva utan värk och smärta skapar du en förståelse för hur det kan vara att leva med värk och att du får sålla hårt bland aktiviteter du vill göra. Hoppas du får fina dagar nu! Kram Sara

 3. Vi gillar ju dig för att du är du. Och om då livet är extra jobbigt ibland så måste det få vara det du skriver om! 🙂
  Det låter som en helmysig fredag och vilken härlig allé på bilden!
  Ha en trevlig helg!
  Många kramar!

 4. Finaste du, självklart måste du ju få skriva om hur du känner dig och det är väl därför vi älskar din blogg, den är helt igenom ärlig. Med både feelgood och dagar med lite mindre feelgood. Det är ju så livet är. Och din situation är ju verkligen tråkig, skulle så gärna vilja höra att det finns en lösning på din smärta. Det är inte rättvist att du ska behöva gå runt och ha så ont. Varma kramar Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg