Foto-fredag bland tutu's & ballonger

 
 

IMG_7736

 
 

Igår var jag alltså med Emma när hon fotograferade nyheter från Kung Fidolin.

Ja, hon har ju startat webbutik, tokan. Världens finaste webbutik dessutom. Kika in HÄR om ni inte redan gjort det.

Jag är sådär lagom avis för det har varit en dröm i flera år att ha en barnbutik, men det gör ju också att det är lite extra roligt att följa henne på den här resan.

 
 

IMG_7749

 
 

Som igår när Emma skulle fota då, jag hade inget speciellt för mig så jag bestämde mig för att hänga på.

Mycket bra beslut för det blev ett par alldeles förträffliga timmar bland barnskratt, ballonger och tutu-kjolar.

 
 

IMG_7739

 
 

Kläderna är ju bara så söta så man dör. Varje gång det kommit en ny leverans så tvingar jag Emma att förse mig med bilder, eller så passar jag på att göra ett besök hos henne och klämma och känna på sötheterna live.

 
 

IMG_7744

 
 

Nytt sen senast jag var där och klämde är de bland annat de söta fuskpälsvästarna och mössan.

Så. Himla. Fint.

 
 

IMG_7774

 
 

Sen efter några timmar så var det dags att bege sig ut i höstsolen och ta sig hemåt igen, med en lite argare hand men ändå fylld av energi.

 
 

IMG_7763

 
 

Och dagens bestod av den där kashmirtröjan från H&M (här), jeans från Lager157, silkesblus gammal från Åhlens, Barbour-jackan (här) och höstens skönaste mössa (älskar kashmirmössor eftersom de inte kliar i pannan, bästa!) (härifrån). Och

 
 

Banditen-post-signature2

 
 
 

2 kommentarer till “Foto-fredag bland tutu's & ballonger

  1. Vad mysigt det ser ut. Får jag fråga vad du har för storlek i cashmeretröjan? Har inte sett den i butik och skulle vilja beställa men har lite svårt att förstå om den är lite lös i passformen eller ej.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg