Det där med att vänta på besked.

 

IMG_0655

 

Det är ungefär det här läget vi haft här hemma hela dagen.

Ja, Abbe & jag har förstås legat lite mer bekvämt i soffan och Doris har emellanåt gjort oss sällskap. Men den hunden & hennes sovställningar alltså, hon upphör aldrig att förvåna. Vet inte hur många bilder på sovande Doris jag har i min telefon vid det här laget.

Jag tog visserligen en snabb sväng ner på stan för att fixa några ärenden också tidigare, ett försök att skingra tankarna. Vaknade nämligen till beskedet att mormor hamnat på sjukhus efter att ha gått & trillat omkull där hemma inatt och hon har under eftermiddagen blivit opererad. Stackars, stackars fina mormor.

Jag väntar fortfarande på det där samtalet som ska säga att allt gått bra och kollar telefonen ungefär två gånger i minuten nu.
Hua, vill ju bara åka dit nu bums och krama om henne!

 

Nu ska jag släpa mig ut på en lite runda med hundarna här, sedan landar vi i soffan igen och väntar på det där samtalet

Men hörrni-

kom ihåg att krama om de ni älskar & har nära lite extra ikväll! <3

 

Banditen-post-signature2

 

2 kommentarer till “Det där med att vänta på besked.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg